Đukić: ''Super sam zadovoljan sa Leonardom! Imamo vrhunsku ekipu!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.07.2017.
12:24
Izvor: Sportske.net

Šef struke crno-belih Miroslav Đukić optimistički dočekuje sutrašnju premijeru u novoj sezoni, iako veoma ceni ekipu podgoričke Budućnosti, prvog Partizanovog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Sve je spremno u Partizanu za nove evropske izazove!

Šef stručnog štaba crno-belih Miroslav Đukić je u današnjem razgovoru sa novinarima u više navrata naglasio koliko veruje u igrače kojima raspolaže i koliko je zadovoljan onim što su pokazali tokom priprema.

Zbog toga, po njegovom mišljenju, ni rezultat ne bi trebalo da izostane.

''Maksimalna su očekivanja, zahtevi maksimalni, titule, borba za ulazak u Ligu šampiona, to je ostalo isto. Ekipa koju sam vodio pre deset godina i ova...  teško je reći koja je bolja, obe su vrhunske. Prezadovoljan sam i sa ovom, ali i sa onom sam bio. Smatram da imamo  vrhunsku ekipu i da treba napraviti vrhunske rezultate'', izjavio je Đukić.

On je otkrio da računa na sve igrače, izuzev na Munira koji nije spreman za surašnji dvoboj.

''Mi smo spremni, nema nikakvog izgovora ni hendikepa. Spremno dočekujemo kvalifikacije, pokazali smo to i na pripremnim utakmicama'', naglašava Đukić, a kada je u pitanju startna postava, nju će najpre saopštiti igračima.

''Sastav ne objavljujem dok ne kažem igračima. Oni će ga znati sutra posle sastanka'', objašnjava Đukić.

Naravno, navijače najviše zanima situacija oko najboljeg igrača Leonarda, ali slušajući Đukića stiče se utisak da tu nikakvog problema nema.

''Svi znamo da se Leonardo malo kasnije priključio. On dobro radi i super smo zadovoljni sa njim. Biće u karantinu sa nama, a koliko je spreman, to ćemo još videti'', ističe Đukić.

Protivničku ekipu je pohvalio, ali pre svega veruje u kvalitete igrača kojima sam raspolaže.

''Budućnost je jedna zaista ozbiljna i čvrsta ekipa. Očekuje nas jedan meč u kome će oni pokušati iz brzih kontri da nas kazne. Treba imati smirenost, dvomeč traje 180 minuta i treba strpljivo raditi, ne treba žuriti i iz žurbe praviti greške, već da u tih 180 minuta iskoristimo svoje šanse'', izjavio je Đukić.

Kada je rezultat u pitanju, navijači bi voleli da se ponovi onaj iz dvomeča sa Zrinjskim (6:1 i 5:0) od pre deset godina, kada je Đukić bio na klupi Partizana, ali naravno, ne i ono što se desilo posle toga, kada su crno-beli diskvalifikocani zbog navijačkih incidenata.

''Te se utakmice teško ponavljaju, i Zrinjski je bio težak rival, ali mi smo dobro ušli u taj meč, ubedljivo pobedili, pa je izgledalo lako'', poručuje Đukić.

Na kraju, trener Partizana još jednom je izrazio zadovoljstvo zbog povratka u Humsku i uzbuđenje zbog evropske premijere.

''U Partizanu uvek ima uzbuđenja. Vratio sam se kući, veoma sam radostan, sa željom da predstavimo naš projekat, sa željom da to sve izađe na dobro i da gledaoci prepoznaju da je to taj Partuzan koji oni žele. Nadam se da ćemo uspeti u tome.

Svaka pobeda je veoma bitna, pogotovo bez primljenog gola. Mi smo ekipa koja će igrati isto i kod kuće i na strani. Nama je potpuno svejedno gde ćemo igrati.

Imam predivnu grupu igrača koji su spremi za izazove. Znamo da će biti teško, ništa nije lako u životu, ali smo spremni za borbu i da ispunimo očekivanja.

Verujem u uspeh, nemam strah od neuspeha, imamo odličnu ekipu i mislim da možemo da ostvarimo velike ciljeve. Ekipa je dobra i zadovoljan sam njihovim trudom na treninzima i verujem da je pred nama jedna lepa sezona.

Nema izgovora, ekipa je uigrana, mislim da spremno dočekujemo početak sezone'',
zaključio je Đukić.

Utakmica između Partizana i Budućnosti igra se sutra od 20:45h na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Monday, 10.07.2017
15:32

Super sam zadovoljan, superiska...

avatar
Navijač Partizana
Monday, 10.07.2017
15:11
avatar
paok
Monday, 10.07.2017
12:53

Jedino sto je ekipa uigrana a da je vrhunska to nije tacno. Naravno trener mora da hvali. Nama navijacima ostaje da boga molimo da dodju 2 igraca posle Buducnosti, ako ne smesi nam se sezona kupanja.

avatar
Eazy-E
Monday, 10.07.2017
12:37

Ne Đukiću ovo nije vrhunska ekipa.U vrhunskoj ekipi su igrali Moreira,Diara,Juca,Jovetić,Maletić.U vrhunskoj ekipi ne igraju Kljajić,Mihajlović,Jevtović,Stevanović i tako dalje da ne nabrajam

avatar
GYM Monster
Monday, 10.07.2017
13:13

Pre bih reko da su vrhunske ekipe bile one koje su igrale ligu sampiona 2003 i 2010

avatar
Гробарка до гроба
Monday, 10.07.2017
15:10

Partizan je imao manje primljenih golova od Zvezde upravo zato sto je Kljajic bio na golu,a zbog Stefanovica smo osvojili dublu krunu.Jeftovic mozda jeste postigao samo dva gola,ali je Djuki i Leu pomogao dosta puta.Mozda pola vas ne misli tako ali Mihajlovic ima veliki talenat ali ga jos nije otkrio........