Đukić saopštio sjajne vesti pred meč sa Napretkom!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.09.2017.
19:13
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić saopštio je pre početka meča sa Napretkom sjajne vesti.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana večeras igraju zaostalu utakmicu 6. kola Super lige protiv Napretka, a neposredno pre početka trener Đukić saopštio je lepe vesti.

Ni večeras u protokolu za meč nije bilo Sejdube Sume ali je šef stručnog štaba obradovao navijače porukom da su današnji pregledi pokazali da je reprezentativac Gvineje spreman da se vrati u trenažni proces.

"Danas je uradio magnetnu rezonancu, on je potpuno spreman. Od sutra može da uđe u trenažni proces i da konkuriše za mesto u timu", rekao je Đukić za TV "Arena Sport".

Podsećamo da se Sejduba Suma vratio sa reprezentativne pauze sa povredom prednje lože zbog čega je morao da propusti utakmice sa lučanskom Mladosti, Jang Bojsom, Radničkim iz Niša i Napretkom.

Ovo znači da će Sejduba Suma biti spreman za duel sa kijevskim Dinamom koji je na programu 28. septembra. Pre te utakmice Partizan će odmeriti snage sa Radom na Banjici u okviru 11. kola Super lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa1969
Wednesday, 20.09.2017
20:52

Sad moze da igra ko hoce, dzaba sve, mi pojma nemamo zahvaljujuci tebi, a ti reci kako smo umorni, kako nas je ubio ritam utakmica.. koga bre ti foliras..