Đukić: "Poznaju nas? Znaćemo i mi sve o njima!"

Autor: Milovan Longinov
petak 04.08.2017.
14:09
Izvor: Sportske.net

Miroslav Đukić je prokomentarisao žreb za Ligu Evrope.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Žreb u Nionu danas je spojio Partizan sa mađarskim Videotonom, koji sa klupe predvodi donedavni trener crno-belih Marko Nikolić.

Pored toga, u timu su bivši igrači Partizana, Darko Lazović i Marko Šćepović, tako da veoma dobro poznaju crno-bele.

"I mi ćemo o njima znati sve u naredna dva sata",
rekao je smireno Đukić za klupsku televiziju i dodao:

"Na papiru deluje da je Videoton veoma težak protivnik, što i jeste tačno, ali kada bismo malo zagrebali i u ostale timove koje smo mogli da dobijemo, videli bismo i da je taj Domžale veoma nezgodan. To su sve nijanse, to su dobri timovi i mi ćemo se jednako pripremati ko što bismo za svakog", rekao je Đukić i nastavio:

"Mađari imaju veoma dobar tim, izbacili su francuski Bordo. Ali, i mi imamo jaku ekipu, koja igra ofanzivan fudbal, ali isto tako umemo i da se branimo, jer defanziva je ključ uspeha. Imamo snažan kolektiv i pripremićemo se za dvomeč sa Videotonom", istakao je Đukić.

Sportski direktor Ivica Ilijev takođe očekuje neugodan dvomeč.

"Svi znamo da Videoton ima najveći budžet od svih rivala koje smo mogli da dobijemo. To je tim koji je ispustio titulu u poslednjem kolu, a sad je izbacio Bordo. Ipak, mi smo Partizan i daćemo sve od sebe da uđemo u Ligu Evrope'', istakao je Ilijev.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 04.08.2017
14:39

Povratak Kamare:-D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 04.08.2017
18:14
avatar
Friday, 04.08.2017
18:39

Procitao sam da je SOS kanal objavio takvu vest, ali ne znam i kako je tacno glasila ta vest. Videcemo...

avatar
Friday, 04.08.2017
14:13

Objavi mi samo ovaj drugi komentar:-D Zbog crvenog, odnosno zutih kartona, nece moci u prvoj da igraju Varga i Suljic (veznjaci). Osim njih, suspenzija preti (ukoliko dobiju jos jedan zuti) Stopiri, Juhasu, Fejesu i Solnokiju. U Partizanu suspenzija preti Evertonu, Kosovicu i Tavambi.

avatar
Ako cemo realno
Friday, 04.08.2017
15:04

Mislim da se zuti kartoni brisu...

avatar
Friday, 04.08.2017
15:27

Zato sam i naglasio da mi objave samo ovo drugo jer sam ja ovo prekopirao- ja sam mislio da ni Everton nece imati pravo igranja zbog 2 kartona, ali ipak je igrao u Atini. Taj celavko Varga sigurno nece moci, to je vazno, a ima logike da se brisu zuti pred plej-of, Everton bi verovatno pauzirao da je dobio tri zuta pre revansa...

avatar
Friday, 04.08.2017
14:12

Kopao sam malo po sastavu Videotona. Zbog crvenog, odnosno zutih kartona, nece moci u prvoj da igraju Varga i Suljic (veznjaci). Osim njih, suspenzija preti (ukoliko dobiju jos jedan zuti) Stopiri, Juhasu, Fejesu i Solnokiju. U Partizanu suspenzija preti Evertonu, Kosovicu i Tavambi.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 04.08.2017
15:07

Odlično, zato i kažem da bi super bilo da prvu igramo u gostima i da dovedemo još jedno levo krilo, a ko zna možda i Stevanović vaskrsne.

avatar
Friday, 04.08.2017
15:25

Nesto nisam bas siguran da ga Djukic mirise...