Đukić posle prvog treninga: "Odličan materijal..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.06.2017.
00:08
Izvor: Sportske.net

Strateg fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić izneo je svoje prve utiske nakon popodnevnog treninga koji je njegova ekipa odradila po dolasku na Zlatibor.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nakon okupljanja u Beogradu, obavljenih pregleda i dva dana rada u "Zemunelu" ekipa Partizana preselila se na Zlatibor gde će odraditi prvi deo priprema za novu sezonu.

Miroslav Đukić je tokom popodneva izveo ekipu na teren hotela "Palisad" gde je odrađen prvi trening. Strateg crno-belih zadovoljan je uslovima za rad i odnosom igrača.

"Zadovoljan sam uslovima za rad, temperatura nije visoka tako da su svi uslovi idealni. Danas smo odradili prvi trening. Igrači su pokazali veliku želju, žele da se dokažu, svesni su velikih ciljeva koji su pred nama i mislim da smo odlično ušli u pripreme" kazao je Đukić za TV Partizan.

Novi šef stručnog štaba ne libi se da sa igračima uđe u ševu, a u šali kaže da na taj način polako spoznaje kvalitete svakog od pojedinca.

"Volim da uđem u ševu i da igram sa momcima. Šalim se sa igračima i menjam svakog dana grupe da bih video kvalitet. Mislim da imamo odličan materijal da napravimo lepe stvari" dodao je Đukić.

Crno-beli će tokom boravka na Zlatiboru odigrati dve kontrolne utakmice, a prva je na programu već u nedelju od 18 časova protiv golubovačke Zete.

"Za Partizan ne postoje prijateljske utakmice, sve se utakmice računaju i uvek moramo da idemo na pobedu. To su dobri protivnici i biće prilike da vidimo šta treba da popravljamo. To su utakmice gde ćemo videti igrače na delu" zaključio je Đukić.

Šampion Srbije boraviće na Zlatiboru do 22. juna, a narednog ponedeljka saznaće ime prvog rivala na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 15.06.2017
19:37

Đukić će sigurno unaprediti skoro sve igrače na tehničkom nivou, sada je iskusniji za 10 godina i sigurno će je i taktički dobro pripremiti. Ukoliko uspe da zadrži neke stvari koje je imao Nikolić bar kada je u pitanju zadnja linija biće Partizan sigurno jači.

avatar
R E V O L T
Thursday, 15.06.2017
12:42

Nadam se da necemo jos dugo cekati na glavnog kondicionog trenera, svaki dan nam je vazan sada...

avatar
straxonitis
Thursday, 15.06.2017
00:22

Djukicu, ne sumnja se u tvoj rad i tvoj kvalitet ! A naravno i u kvalitet i upornost igraca ! nIdemo do lige sampiona ! A naravno da spremamo ekipu i za sledeci sampionat.