Đukić: "Plašio sam se kako ćemo izgledati, ali je remi realan"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 27.08.2017.
22:02
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana veruje da nijedan tim nije želeo da rizikuje. Pohvala Stojkoviću kratka i koncizna.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić ocenio je da je remi najpravedniji ishod današnjeg derbija, kao i da nijedna ekipa nije želela previše da rizikuje.

"Želeo bih da istaknem da je derbi prošao u fer i korektnoj igri. Mislim da je podela bodova zaslužena za obe ekipe. Težak meč posle velikog umora koji su imale obe ekipe. Bilo je za očekivati da će biti ovako, težak teren. Nije bilo velike lepote. Oba tima su htela da uđu u pauzu bez velikog rizika, tako da mislim da je podela bodova pravična", rekao je Đukić.

Derbi je završen 0:0. Oba tima su u četvrtak u emotivnim mečevima izborila plasman u grupnu fazu takmičenja Lige Evropa. Novinari su pitali Đukića kako će ekipa izdržati tempo dve utakmice nedeljno kad je danas delovala jako umorno.

"Mislim da će se vremenom adaptirati na igranje četvrtak-nedelja. Mnogo smo se potrošili, iscrpeli, najviše emotivno plasmanom u Ligu Evrope. Juče na treningu je ekipa bila mrtva, nisu mogli da odrade ni trening. Bio sam uplašen kako ćemo izaći i izgledati. Ipak, ekipa je muški odradila utakmicu, iako se videlo da nismo imali svežine i ideja. Teren nije pomogao da se dobro igra", rekao je Đukić.

Golman Vladimir Stojković je dva puta spasao Partizan "viđenog" gola, ali je trenerov komentar bio kratak.

"Zato smo ga i doveli. Naši igrači treba da odrade svoj posao, on je bio na visini zadatka", rekao je Đukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miso Gajic
Monday, 28.08.2017
11:00

Kao prvo derbi je bio nula, ni d od derbija . Druga stvar, vidim Grobari kukaju na sva usta , a sem sumnjive situacije ,Donald Tavamba , ama baš ništa više nisu uradili. Nisu imali šuta u okviru gola. Ako ko treba da žali to je onda Zvezda ,koja je u ovom skandalozno lošem derbiju , za nijansu bila bolji takmac. Imali su 3 mrtve šanse(Boaći, Srnić i Kanga)šut Pešića u prečku. Svi su to videli samo ne partizanovci. Slažem se da je suđenje , takođe bilo prilično loše. Treneri , pogotovo Đukić , loše vodili ekipe. Đukić menja Sumu , igrača koji u svakom momentu može nešto napraviti i koji pravi prevagu, uvodi Ilića . Za mene neviđena ludost. Milojević , istu stvar sa Milijašom . A Adžića uvodi minut do kraja . Sve u svemu loše .

avatar
ercov
Sunday, 27.08.2017
22:59

Fudbaleri ni trening nisu mogli da odrade !? E moj Djukicu, i dalje sam ubedjen da si ipak najveci promasaj ovog Partizanovog prelaznog roka. Kada ti ekipa ne uputi ni jedan jedini sut u okvir gola protivniku onda sta da pricamo vise, kada ekipa nema igru pa moras opet da se vadis uvodjenjem penzionera Ilica, kada nemas onu stvar da uvedes klinca Jovanovica ili iz podmladka stavis onu nasu decu na klupu da se kale. Suma kakv da je ipak mora da igra svih 90 minuta jer je jedini koji zna sve sa loptom za razliku od vecine u timu. Miletic bek i Radin nemaju sta da traze u prvom timu Partizana.

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 27.08.2017
22:18

Realno bi bilo da je 1 0 , pa ti si covece branio X od 60 minuta sramoto. Zvezda bolja steta sto nismo materijalizovali. Sudija odlican a ponasanje Sume je katastrofalno.

avatar
Sunday, 27.08.2017
22:50

Pssssss budi miran sta je bilo,da je bilo...prvo penal nad Tawambom i tu je stvar zaključena opet mutljate kao obično.....nego kad ste ono nazadnje dobili derbi ne sečam se😂😂😂Partizan je odigrao rutinski...Mi smo za vas Evropska klasa bili i ostali dovidjenja

avatar
Monday, 28.08.2017
21:43

U sledečem derbiju nabavite Saviću i drugim polovnjacima dimije😂😂😂

avatar
SvetskiSampion
Monday, 28.08.2017
00:21

Partizan je odigrao pateticno , verujem da vam je tesko da priznate i da objektivno komentarisete bio sta vezano za fudbal zbog ostrascenosti.

avatar
chaki
Sunday, 27.08.2017
23:52

Isao je na 0-0. Od pocetka sramota

avatar
CELAVI DRVOSECA
Sunday, 27.08.2017
22:07

Everton nije trebao da dobije zuti karton iz vise razloga, a jos je i on prvi bio fauliran. Na kraju nam sudija ne dopusti da zavrsimo akciju, a i inace nije produzio onoliko koliko treba ni prvo ni drugo poluvreme. Penale za nas necu da komentarisem, treba izbrisati belu tacku ispred gola na koji mi napadamo. Inace, da ti ne uvedes Jovanovica ni na bednih pet minuta, to je neverovatno...

avatar
Fella
Sunday, 27.08.2017
22:50

Verujem da je cuvao izmenu za nadoknadu koja je nekim cudom trajala okruglo 2 minuta, pored 5 izmena, ukazivanja pomoci, prekida zbog bakljade...

avatar
CELAVI DRVOSECA
Monday, 28.08.2017
00:26

Verovatno i jeste, ali i to bi bila premala minutaza.

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 27.08.2017
23:29

Prekrsaj nad Tavambom je bio sigurno..kod drugog slucaja je latalek corbu gledao a meso vadio,odn.gore sirio ruke a dole po nogama kontakt.Ali cak i da su nokautirali nekog naseg u sesnaestetcu,penal se ne bi sudio jer bi taj sudija bio izbridan iz evidencije.Nisam gledao sta je rekao onaj branilac sudija na areni kad je komentarisao nedosudjene penale

avatar
Povratak kralja 56
Sunday, 27.08.2017
22:06

Igrači daju krv pre nedelju dana, posle 4 dana igraju u Mađarskoj gde putuju po 6 sati autobus, a na sve to nas je sačekao sudija koji nam nije dozvolio šansu za gol, osim što nije sivrao dva penala, udaljio slobodan udarac za 5m od zvezdinog gola, svirao kraj kad smo bili u napadu kad je Tavamba izbacio Đukića po levoj strani nije svirao 15-ak očiglednih prekršaja nad Tavambom, Đurđevićem, Jankovićem, Radinom i Evertonom.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Sunday, 27.08.2017
22:30

hehehe 2 penala aha :D kaskaderi :D

avatar
Emperador(2018)
Monday, 28.08.2017
15:52

Ko nam kaze ,dete drago pa u finalu kupa ste 11 puta pali u 16

avatar
Fella
Sunday, 27.08.2017
22:48

Sve tacno, 2 minuta nadoknada, 5 izmena samo to je po pravilu 2 i po minuta + ulazila lekarska ekipa Partizana 2 puta, da ne pominjem prekid zbog bakljade, znaci bez 4 minuta nije moglo da prodje, pa neka je i 3 stavio pa i da kaze covek ali ovako... Sto se tice prekida nase akcije, ocigledno strahuju od primanja gola u poslednjim trenucima do te mere da i sudije imaju instrukcije da ne produzuju previse utakmicu ako rezultat nije nepovoljan, a o penalu da ne govorimo ja se odavno ne nadam da ce nama ikada biti sudjen penal u derbiju.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 27.08.2017
22:03

Ti si promasaj