Đukić o pet bodova zaostatka: "Ima još mnogo da se igra"

Autor: Pavle Knežević
sreda 20.09.2017.
22:20
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana priznao je da "večiti" rival ima sada veliku prednost, ali je istakao da ima još mnogo da se igra do kraja prvenstva.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa mnogo grešila i brzala u večerašnjem remiju sa Napretkom u devetom kolu Super lige.

"Ne možemo biti zadovoljni bodom. Utakmica je išla tokom koji nije trebalo da ide. Primili smo gol koji nije trebalo. Posle smo žurili, napadali, grešili. U toj žurbi nismo uspeli da pronađemo put do njihovog gola, pronađemo tečnu igru. Imali smo nekoliko dobrih šansi, ali nismo uspeli da ih iskoristimo", rekao je Đukić novinarima posle meča.

Prošlo je devet kola, a Partizan već zaostaje pet bodova za Crvenom zvezdom.

"Ima još mnogo da se igra, treba da ispravimo greške koje smo napravili. Da igramo tečnije, mirnije u završnici i da insisitiramo na tome. Pet bodova je velika prednost, ali ima još mnogo da se igra", rekao je Đukić.

Saša Ilić je ušao već u 46. minutu.

"Nismo mogli da probijemo bedem i onda smo tražili igrača koji može da pronađe pas izneđu linija, ali nismo uspeli da pronađemo taj pas da spojimo sa Tavambom i Ožegovićem. Ne mogu ekipi da zamerim na borbenosti, dali su sve od sebe, borili su se, izgarali. Mirnoća je mnogo bitna, bitnije je naći rešenje. Morate imati strpljenja", rekao je Đukić.

Miletić i Tošić su izašli zbog povreda.

"Šta je tu je, koga nema, bez njega se može", kratko je rekao Đukić.

Trener Napretka Ivan Stefanović bio je vrlo zadovoljan ovakvim ishodom.

"Utakmica protiv šampiona je došla posle tri vezana poraza. Mi smo se spremili, momci su odigrali svoj maksimum. Bez obzira što smo u 21-22. minutu ostali bez igrača. Ostavili smo srce na terenu, za mene kao da smo pobedili. Oni su srećni i od sveg srca im čestitam.

Svakako da ostaje žal za tri boda, pogotovo što smo primili gol u poslednjem sekundama, ali da nam je neko pre meča rekao da ćemo osvojiti bod, prihvatili bismo oberučke
", rekao je Stefanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kako~Bilo~
Thursday, 21.09.2017
11:59

Sa Tavambom u spicu bice na kraju i -15

avatar
pilko
Thursday, 21.09.2017
10:39

Ove godine ceo Partizan (uprava, igrači i navijači) treba još pre nove godine da krenu u oprobanu i proverenu kampanju. Znači, prvo horsko zapomaganje i upiranje prsta u svakog sudiju, drugo jaukanje i plakanje oko para i kako im država ništa ne pomaže i treće (jeste poslednje ali ništa manje važno od prethodna dva) horski ponavljati mantru 'Zvezda je kriva'. Ovo treće je potrebno ponavljati i pri elementarnim nepogodama i svim drugim događajima koji izazivaju teskobu u grobarskoj duši.

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
09:33

Nema nista od titule sa tobom, u to sam apsolutno ubedjen od samog pocetka. Gde su ti Mitrovic, Antonov, Radin, Pantic i Jovanovic, covece, zbog cega nam pravis probleme?!

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
08:40

Nema nista od titule sa tobom, u to sam apsolutno ubedjen od samog pocetka. Gde su ti Mitrovic, Antonov, Radin, Pantic i Jovanovic, mizerijo jedna?!

avatar
Taktičar
Thursday, 21.09.2017
07:32

Djukicu, sve mogu da razumem i da su igrali bunker i da smo remizirali, ali par stvari mi opasno smeta.nImas dva igraca u ekipi koja su iz meca u mec sve losija. Marko Jevtovic i Tawamba. Ostavi ih na klupi, uvedi Danila Pantica, decko zna fudbal. Gubis 0 1, oni igraju 10 -0 formaciju ti igras kroz sredinu bez bocnih igraca...ne treba mi A licenca da bih to video.

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
11:03

U pravu si za njih dvojicu, ali sta ce nam i Miletic na levom beku? ANTONOV!

avatar
Me1919
Wednesday, 20.09.2017
22:46

Kako sezona odmice,sve manje verujem u neki rezultat sa Djukicem

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 21.09.2017
02:13

A prošle sezone nisi verovao??? Sikter bre da tebe i tebi slične nisam video na proslavi jer bolje je slaviti sa 5000 pravih GROBARČINA nego sa 20.000 onih koji su tu samo kad je dobro! Partizan se voli i u dobrom i u lošem trenutku! Nije vaše da pametujete i da vodite klub!!!

avatar
Lav
Thursday, 21.09.2017
19:22

Kojih 20 hiljada ?

avatar
paok
Thursday, 21.09.2017
18:39

Ima svako pravo da kaze sta misli. Jel po tebi ono juce bila dobra igra. Jel normalno da svaki centarsut ide na prvu stativu, koja je poenta toga.

avatar
djordja
Thursday, 21.09.2017
11:47

Od starta takmičenja ne vjerujem..jer čovjek nit ima igru ni naznaku igre, šteta što će svoim pristupom upropastiti i momke koji znaju igrati fudbal, nama se igra bazira na Tavambi...jebeš takav fudbal...u kome i ćorava koka ubode zrno.