Đukić: Nema lakih protivnika, sve su to šampioni

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 19.06.2017.
12:51
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana bio je prilično oprezan u prvom reagovanju na žreb za kvalifikacije za Ligu šampiona. Njegov pomoćnik Andrija Delibašić iskazao veru u svoj tim

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je oprezan u prvom komentaru na žreb za kvalifikacije u Ligi šampiona, rekavši da poštuje Budućnost, koju je šampion Srbije izvukao na današnjem žrebu. Njegov asistent Andrija Delibašić bio je mnogo konkretniji u prognozama.

"Poštujem Budućnost, to je dobra ekipa, sa naših prostora. Nema lakih protivnika ovde, mi se spremamo maksimalno angažovano, sa željom da prođemo u naredni krug. Znamo da će biti teško, protivnik je ozbiljan, šampion je Crne Gore. Probaćemo da učinimo sve da dođemo do cilja", rekao je Đukić za klupsku televiziju u prvom reagovanju.

On je naglasio da nije imao želja kada je ova faza u pitanju.

"Ne, zaista nisam nikoga priželjkivao. To su sve šampioni, sa šampionskim mentalitetom. Najvažnije je da mi budemo kao što treba. Ja verujem u ekipu, a sve protivnike ćemo ozbiljno shvatiti", rekao je Đukić.

On će uskoro imati duži razgovor sa novinarima na Zlatiboru. Njegov pomoćnik i nekadašnji reprezentativac Crne Gore Delibašić ocenio je da je tim dobro prošao u žrebu.

"Priželjkivao sam da bude neko iz regiona, najviše zbog puta, a i kroz priču sam pomenuo Budućnost pre par dana. Pozitivan ishod žreba za nas: kratak put, dobra podloga na stadionu Pod Goricom, jedna od najboljih u regionu, mislim da smo kvalitetniji protivnik, a imamo i mnogo navijača u Crnoj Gori. Skautiraćemo protivnika u narednih nekoliko dana, ali mislim da imamo više kvaliteta i iskustva igranja u Evropi", rekao je Delibašić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Monday, 19.06.2017
13:41

Nek je sa srecom, da izdominirate bivsu bracu.

avatar
R E V O L T
Monday, 19.06.2017
13:06

Samo nemoj vise da govoris i pricas da imamo sjajan tim (u onom svom poznatom stilu) jer za Evropu sigurno nemamo, dovedite vise pojacanja, najmanje trojicu morate (1, 5, 8), a bogami i 9, a pred plej-of za LS i 3-ku, ono sto trenutno imamo na svim tim pozicijama je i vise nego skromno!

avatar
Vidicnemanja
Monday, 19.06.2017
13:53

Uprava nas samo voza.Kakva LS,kad traze samo igrace bez obestecenja a oni ne vode u LS.Mora da se ulozi nesto da bi se dobilo.Ako su dobra pojacanja uvek mogu da se izvuce ulozeno u njih.Ovako,neznam sta da mislim jer si sve u pravu sta treba da se pojaca

avatar
R E V O L T
Monday, 19.06.2017
14:48

Hvala, brate, valjda cemo uspeti nesto da uradimo. Da mi kazu i da cemo uci -samo- u Ligu Evrope, ja bih i to potpisao, ali pod uslovom da to bude preko plej-ofa za LS:-D

avatar
Al(a)din
Monday, 19.06.2017
12:52

Uu bre, al je za Djukica Buducnost Sevilja ili Atletico