Đukić najavio rotacije, evo ko "uskače" u tim!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.09.2017.
13:39
Izvor: Sportske.net

Strateg fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić kazao je da će u duelu sa Radničkim iz Niša biti rotacija u timu.

Epa/Peter Schneider
Epa/Peter Schneider

Povezane vesti

Fudbalere Partizana u nedelju očekuje nova prvenstvena utakmica koja dolazi u nezgodno vreme imajući u vidu da je u četvrtak uveče tim Miroslava Đukića gostovao u Bernu.

Uprkos tome što nije bilo dovoljno vremena za odmor trener crno-belih najavljuje napad na nova tri boda protiv kvalitetnog rivala.

"Očekivanja su kao i uvek, Partizan mora da ide na pobedu iako imamo malo vremena za oporavak. Moraće da bude rotacije u ekipi, sigurno da će ući dosta svežih igrača", rekao je Đukić.

Partizan je u četvrtak odigra o 1:1 na startu Lige Evrope, a u nedelju od 19 časova ugostiće Radnički iz Niša u okviru 10. kola Super lige Srbije.

"Partizan mora da igra dobro, da pobeđuje, da ima prepoznatljiv stil. Niko ne pita da li smo umorni ili ne. Moramo da igramo kako zahteva Partizan i da idemo na pobedu", dodao je Đukić.

Što se tiče rotacija u timu, Đukić je najavio da će Nemanja Antonov i Milan Mitrović najverovatnije dobiti šansu.

"Antonov je fizički spreman da igra i mislim da je realno očekivati da on igra. Mitrović takođe čeka svoju šansu i on će je takođe dobiti", kazao je Đukić.

Ekipa Radničkog trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli sa 18 osvojenih bodova.

"Tvrda i teška ekipa, agresivna, igra napadački fudbal. Biće nam veoma teško ali igramo na svom terenu, moramo da nastavimo seriju i da ne izgubimo korak", istakao je Đukić.

Miroslav Đukić je prokomentarisao igru Marka Jankovića u Bernu, a osvrnuo se i na kvalitet Teofilusa Solomona.

"Marko je zaista odigrao odličnu utakmicu i dao je gol što je bitno za njega. Nalazi se u dobroj formi i nadam se da će nastaviti u istom ritmu", rekao je Đukić i dodao,

"Solomon je pravo otkrovenje za sve nas. To je igrač koji nema limit i koji može još mnogo bolje. Smatram da će on biti veliko pojačanje za nas", poručio je trener Partizana.

Đukić je pozvao navijače da dođu u Humsku i podrže ekipu istakvaši da opuštanja sigurno neće biti.

"Umora će biti ali ne verujem da će doći do opuštanja. Moramo da rotiramo ali sigurno se nećemo opuštati jer igramo protiv teškog protivnika", zaključio je Đukić.

Strateg Partizana imao je komentar na to što su navijači Crvene zvezde bili nezadovoljni bodom u meču sa BATE Borisovim.

"Kada kod kuće igrate nerešeno uvek ostaje žal za bodovima. Ja sam zadovoljan bodom jer smo igrali dobro na strani protiv ozbiljnog protivnika, ali ponavljam da Partizan i Zvezda uvek teže da pobeđuju", završio je Đukić.

Utakmica 10. kola Super lige Srbije između Partizana i Radničkog iz Niša igra se u nedelju od 19 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Sunday, 17.09.2017
16:21

stojkovicnmiletic desnonostojic i mitrovic centralninantonov levoneverton, sasa marjanovicnjankovic, tawamba, tosicnsolomon

avatar
Maximovic
Sunday, 17.09.2017
04:54

dal je moguce da nisu promenili termin za popodne ili ocito nase u ligi nezanima reprezentacija. Pa neigras svaki dan za zlato,ccc...

avatar
Realan_PFC
Sunday, 17.09.2017
03:35

StojkovicnMiletic (celavi), Mitrovic, Ostojic, AntonovnEverton, MarjanovicnJankovic, Tawamba, TosicnSolomon

avatar
k.na.bicikli
Sunday, 17.09.2017
01:55

Stojkovic,Vulicevic,Miletic,Mitrovic,Antonov-Everton,Tosic,Suma,Jankovic-Jovanovic,Solomon. Ovo je najbolje sto imamo..Ne znamo jos kakav je Mitrovic ali mi deluje kao da je malo hladniji od Ostojica kome cesto pada koncentracija nema nikakvu kontrolu,cesto ispada,on i bek Miletic zajedno su najgora opcija.Jevtovic nije igrac ni za prvu ligu a kamoli za evropske utakmice.Protiv jang bojsa je izledao jednostavno presmesno u duelima..

avatar
magister
Saturday, 16.09.2017
19:11

Stojković - Vulićević, Miletić, Ostojić (Mtrović), Antonov - Radin, Marjanović, Pantić, Đuričković - Jovanović, Solomon.

avatar
Realan_PFC
Sunday, 17.09.2017
03:33

mozda i vulicevicu dati odmor malo, on je ipak malo stariji ........

avatar
AC REVOLTIZAN
Saturday, 16.09.2017
13:44

Krajnje je vreme bilo, a sad da vise ne ispadaju iz tima sve do kraja sezone...