Đukić hvali ekipu i novajlije u timu

Autor: Pavle Knežević
nedelja 17.09.2017.
21:25
Izvor: Sportske.net

Bio je zadovoljan trener Partizana nastupom ekipe u prvenstvu posle evropskog takmičenja. Raduju ga nastupi i učinak novajlija.

Epa/Peter Schneider
Epa/Peter Schneider

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je veoma zadovoljan nastupom svoje ekipe u pobedi nad Radničkom od 3:1, a posebno je istakao zadovoljstvo nastupima novajlija i time što mnogo igrača postiže golove.

"Veoma bitna tri boda za nas. Veoma je teško da se posle Evrope vratite u domaću ligu, ali je ekipa bila koncentrisna od početka, sa dobrim intenzitetom. Dali smo dva gola u prvom poluvremenu. Njihov pogodak je malo zakomplikovao situaciju, ali je ekipa nastavila da stvara šanse i postigla još jedan gol. Veoma sam zadovoljan,nastavljamo borbu za titulu", rekao je Đukić posle meča.

Partizan je večeras slavio sa 3:1, a prve golove od dolaska postigli su novajlije Zoran Tošić i Ognjen Ožegović.

"Veoma je bitno da različiti igrači daju golove, da nadoknadimo golove, koje su prošle godine davali Leo i Đuka. Sada daju svi, učestvuju svi i zadovoljan sam učinkom svih", rekao je Đukić.

Novajlije Antonov i Mitrović su takođe bili dobri.

"Dokazali su da imaju kvalitet za Partizan. Bitno nam je da imamo što više onih koji mogu da igraju. Borimo se na tri fronda i bitno je da imamo što veći broj igrača", rekao je Đukić.

Trener Radničkog Ivan Jević rekao je da je zadovoljan nastupom svoje ekipe.

"Apsolutno zaslužena pobeda Partizana. Mi smo se predstavili u lepom izdanju. Došao sam ovde pre devet dana i vidim da imamo ozbiljan prostor za napredak. Pravimo neke individualne greške, a to ne bi smelo da se dešava ekipi koja želi da se bori za Evropu", rekao je Jević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke