Đuka - Leo 16:16! Partizan pokorio i ''Čair''!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.04.2017.
20:25
Izvor: Sportske.net

Partizan večeras u Nišu produžio svoju seriju nepobedivosti na 24 utakmice u nizu. Crno-beli se ovim trijumfom ponovo vratio na ''minus šest'' u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crno-beli su u derbiju 28. kola Superlige savladali domaći Radnički u Nišu rezultatom 2:0, a ponovo su junaci trijumfa Partizana bili i najbolji strelci ove ekipe - Đurđević i Leonardo!

Partizan je od samog početka utakmice uspostavio inicijativu i vršio sve veći pritisak ka golu Radničkog.

Nekoliko ozbilinijih prilika propustili su crno-beli tokom prvog poluvremena, pretili su i Leonardo i Đurđević i Tavamba, dok je Marko Janković neuspešno pokušao da iznudi jedanaesterac posle odlične saradnje sa Đurđevićem.

Sudija Lukić je njegov pad u kaznenom prostoru Radničkog okarakterisao kao silmuliranje, pa mu je zbog toga pokazao žuti karton.

Na drugoj strani, najbolju priliku za Radnički imao je Anid Travančić u 37. minutu, kada se u kaznenom prostoru lepo oslobodio svog čuvara, a onda iz odlične pozicije iskosa sa desne strane šutirao preko gola.

Bez golova se ušlo u drugo poluvreme, a već posle tri minuta igre u nastavku, Uroš Đurđević je imao novu priliku za crno-bele, ali je pogodio spoljni deo mreže sa petnaestak metara.

Trener Partizana Marko Nikolić je u 65. minutu odlučio da pojača ofanzivnu liniju tima ali i kreativnost u igri, uvođenjem Kosovića umesto Jevtovića i samo pet minuta kasnije Partizan je poveo.

Marko Janković je sa leve strane terena centrirao ka Đurđeviću u kaznenom prostoru, najbolji strelac crno-belih je snažno šutirao iskosa sa desne strane, lopta je malo zakačila Volkova i prevarila golmana Radničkog Zogovića - 0:1!

Do kraja, Partizan nije dozvolio rivalu da ozbiljnije pripreti, a sam finiš meča obeležio je Brazilac Leonardo, koji je u nadoknadi vremena umakao svojim čuvarima i sa preko 25 metara lobovao istrčalog Zogovića sa konačnih 2:0.

Sada na vrhu Liste strelaca i Leonardo i Đurđević imaju po 16 postignutih golova.

--

--


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 01.04.2017
23:00

Odavno nisam gledao tako dobrog stranca u nasoj ligi...nazalost to se zna da ide na leto ali ako vec ide da uzmemo dobre pare za njega.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 02.04.2017
12:01

Trebao bi Leonardo da ostane još za kvalifikacije.

avatar
Sunday, 02.04.2017
16:30

A to sto bi trebao a ko zna sta ce biti

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 01.04.2017
21:56

Ne sećam se da smo nekad imali ovako bezidejna krila. Leonardo i Janković zajedno na utakmici nemaju 10 tačnih dodavanja i 2 dobra driblinga. Oni zajedno imaju 4 asistencije ove sezone. I dalje sam za to da se Leonardo proda,dok još može za tih 2.5 miliona,više i ne vredi. Glumi nekog Ronalda,šalje lopte u šesnaesterac a tamo nema nikoga,umesto da iskreira nešto on čeka loptu kao napadač od 1.90 (pošto čak i ovi niži napadači nekad učestvuju u kreiranju,pogotovo u formaciji 4-4-2). Nikolić kao da se zaljubio u Jankovića,a Đuričković koji ukupno ima 110 minuta u Partizanu ima već 2 gola. Nije ni Alen mnogo kreativan igrač,ali se bori kao lav,ne glumi faule u šesnaestercu kao onaj padavičar.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 01.04.2017
20:56

Ej, odosmo mi u Bundesligu:-D Spavas li mirno, minhenski Bajerne Hahaha

avatar
Navijač Partizana
Saturday, 01.04.2017
20:55

Gazi Partizane, gazi do titule!

avatar
Saturday, 01.04.2017
20:29

1p 8:1 za Partizan u šansama, 2p 2:1, svih 10 smo promašili, a dali golove iz šuta Đurđevića tj. slučajnog odbitka i majstorije Leonarda. Promašiti toliko šansi je za razmišljanje struke u Partizanu! Đurđević je imao ni manje ni više nego 8 šansi, a Tavamba i Leonardo po 1. Rezultat 2:0 je nerealno nizak jer je na terenu bila igra mačke i miša metaforički rešeno naravno. Neka gledaju ovi šta su prave prvenstvene utakmice i da li će Radnički protiv svakog u ligi smeti ovako da igra i da li će mu sudije uopšte i dozvoliti ovakvu borbu.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 01.04.2017
20:28

PARTIZAN REVOLTIZAN je ispalio jos jedno DjuLe i srusio nisku tvrdjavu:-D Vojvodina je izgubila, mi smo uradili ono sto je do nas. Cestitam titulu svim navijacima Partizana.

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 01.04.2017
23:08

Samo u tvom imaginarnom svetu gde ste ti I lazni kralj vladari univerzuma partizan moze da osvoji titulu. Realnost je na vasu zalost mnogo drugacija. :)

avatar
Panic Nedeljko
Sunday, 02.04.2017
15:02

Kad bi vam oduzeli bodove koje ste osvojili uz pomoc sudija, znas na kom mestu bi bili? nDesto bi bilo premija za vas.