Đorović: "Od meča s Gibraltarom da pokažemo pobedničke ambicije"

Autor: Beta Beta
četvrtak 31.08.2017.
14:50
Izvor: Beta

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Goran Đorović rekao je danas da je njegova ekipa rešena da od meča protiv Gibraltara pokaže pobedničke ambicije i dodao da će njegovi igrači biti maksimalno koncentrisani jer nema "malih i velikih" utakmica.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije prvi meč na putu do Evropskog prvenstva, koje će 2019. godine biti održano u Italiji, igraće sutra protiv Gibraltara u Jagodini.

"Jedva čekamo početak meča protiv Gibraltara, koji će otvoriti naš put kroz kvalifikacije. Momci su zaista ozbiljni, rešeni da pruže maksimum i već od starta pokažu pobedničke ambicije koje ćemo imati u svim utakmicama. Gibraltar je samo prvi u nizu rivala, bićemo maksimalno koncentrisani i nećemo dozvoliti nikakvo opuštanje. Nema velikih i malih utakmica, sve su podjednako važne i to je moto od kojeg nećemo odustajati", rekao je Đorović.

U grupi sa Srbijom su još i selekcije Rusije, Austrije, Makedonije i Jermenije.

Ekipi u sutrašnjem meču neće moći da pomogne Milan Gajić, koji se povredio na pretposlednjem treningu.

"Žao nam je, ali imamo alternativu. Želimo Gajiću brz oporavak i da bude spreman za naredne duele", rekao je selektor Djorović.

Novi kapiten reprezentacije biće Andrija Živković koji je rekao da očekuje težak duel protiv Gibraltara, ali da priželjkuje da njegova ekipa brzo postigne gol i olakša sebi posao.

"Brzo vođstvo je najbolji način da budemo rasterećeni i pokažemo sve što umemo. Ova generacija ima potencijal, tu je novi selektor i stručni štab, sjajno smo se uklopili i postali kompaktan tim. Siguran sam da ćemo u Jagodini to i dokazati", rekao je Živković, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Meč u Jagodini igra se sutra od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke