Đorđe Rakić - Zvezdin Fernando Tores

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.08.2014.
23:09
Izvor: Sportske.net

Crvena Zvezda je pobedila Radnički iz Niša rezultatom 2:0, ali je propustila previše dobrih prilika. Za to je najzaslužniji napadač Đorđe Rakić.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena Zvezda je proslavila titulu pobedom u prvom kolu protiv Radničkog iz Niša rezultatom 2:0 pred oko 22 hiljade gledalaca, dvostruki strelac je bio Nenad Milijaš, a ekipa sa Marakane je stvorila još dosta prilika.

Nenad Lalatović se odlučio da utakmicu počne Đorđe Rakić sam u špicu napada, Kragujevčanin je lako ulazio u prilike, ali ih je teško realizovao.

Tačnije, imao je velikih problema sa golmanom Filipovićem danas, baš kao i sa većinom golmana pred kraj šampionata prethodne sezone. Darko Lazović i Vukan Savićević su ga ''hranili'' loptama u oba poluvremena, Rakić se uvek našao tamo gde treba, ali je imao velikih problema sa realizacijom.

Lopte su gosti blokirali, golman Filipović je lako izlazio na kraj sa njegovim šutevima, ili su lopte išle daleko iznad prečke. Jednom je čak zasmetao Luki Joviću koji ga je pogodio loptom, tako da je Rakić praktično spasao gol gostiju.

Uglavnom, gol ga nije hteo ni na ovoj utakmici, pa se postavlja veliko pitanje hoće li imati mesta u startnoj postavi Crvene Zvezde u nastavku šampionata.

Nešto slično se događa Fernandu Toresu, fudbaleru Čelsija, samo što španski fudbaler igra u daleko, daleko jačoj ligi od domaće JSL.

Treba li nekadašnjem fudbaleru Radničkog iz Kragujevca i OFKBeograda i momka koji je nekada bio ''udarna igla'' mladereprezentacije pružiti priliku?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke