Đani Infantino i Tole Karadžić - Ista vizija fudbala!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.04.2016.
13:26
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Novi predsednik FIFA Đani Infantino govorio je u superlativima o saradnji sa FSS-om, a brojne pohvale izneo je i na račun naše mlade reprezentacije, svetskog šampiona u konkurenciji do 20 godina.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Đani Infantino je o FSS-u i fudbalu u Srbiji govorio u intervjuu za zvanični sajt FSS, gde se najpre osvrnuo i na značaj podrške koju je dobio od FSS u izboru za novog predsednika svetske kuće fudbala i naglasio da sa našim Savezom deli ''istu viziju''.

''Podrška koju sam dobio od FS Srbije mnogo mi je značila, jer sam od samog starta bio u prilici da uvidim da delimo istu viziju i snažnu posvećenost ka sportu koji volimo.

Zato bih još jednom želeo da se zahvalim FS Srbije i predsedniku, gospodinu Tomislavu Karadžiću, ali i da istaknem da sam kao predsednik FIFA potpuno privržen saradnji i radu za svih 209 članica FIFA'',
istakao je Infantino.

On je oduševljen i Sportskim centrom u Staroj Pazovi, uz ocenu da će ovaj objekat doprineti daljem razvoju srpskog fudbala.

''A što se tiče organizacije u Fudbalskom savezu Srbije, mogao sam lično da se uverim koliko je efikasna dok sam još bio u UEFA'',
zaključio je Infantino, uz nadu da će Srbija uskoro dobiti i Nacionalni stadion.

Naravno, nije moglo ni bez osvrta na prošlogodišnji istorijski uspeh naše U20 reprezentacije na Svetskom prvenstvu.

''Trijumf Srbije na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina prošlog leta na Novom Zelendu je rezultat sjajnog rada Fudbalskog saveza Srbije sa mlađim selekcijama.

Čestitam svima koji su u tome učestvovali. To je vrlo ohrabrujuće i obećavajujuće za budućnost srpskog fudbala. Željno iščekujem da igrače iz te generacije vidim na velikoj sceni i u seniorskoj konkurenciji'',
dodao je Infantino.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bata
Wednesday, 20.04.2016
22:24

Ako istu vziju kao Tole onda zbogom FIFA

avatar
Djolo Djolo
Wednesday, 20.04.2016
13:40

Nadam se Infantinu nije vizija da svakom čoveku uništi želju za fudbalom kao što je Toletu.