Đani ''ima veze'' u Sitiju, pomoći će Partizanu!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.01.2015.
23:45
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle nekoliko godina, Saša Ćurčić je viđen u Beogradu, gde je boravio na poziv svojih starih prijatelja i članova novog rukovodstva Partizana, Dragana Ćirića i Ljubiše Tumbakovića.

Twitter: Sasa Curcic
Twitter: Sasa Curcic

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Partizana, reprezentativac Jugoslavije, koji je svojevremeno ostavio dubok trag i na Ostrvu, a zatim po okončanju karijere tražio zanimaciju u srpskim rijaliti programima, danas je stigao do - metalurgije!

Naime, u intervjuu ''Novostima'' po dolasku u Beograd, popularni Đani je otkrio da se poslednjih godina potpuno ''smirio'', povukao iz fudbala, iz javnog života i posvetio studijama.

Njih je, kako kaže uspešno okončao, na Fakultetu za plemenite metale, a sada ima svoju kompaniju u toj oblasti i ''dobro mu ide''.

Živi u blizini ''Stamford Bridža'', druži se sa Banetom Ivanovićem i Nemanjom Matićem, ali i, kako kaže, ''izlazi na večere sa milionerima i milijarderima''.

Međutim, iako je odlučio da se povuče iz fudbala, prihvatio je poziv Dragana Ćirića da dođe u Beograd i pomogne Partizanu svojim ''vezama'' na Ostrvu.

''Ćira je najbolji čovek kojeg poznajem i najbolji fudbaler sa kojim sam igrao. Razgovarali smo o mogućnosti da mu pomognem, da iskoristim svoje veze u Mančester Sitiju. Video sam se i sa Tumbom... Sada treba da se pomogne, lako je otići kada je teško'', objašnjava Ćurčić, a prenose ''Novosti''.

Još da podsetimo, Ćurčić je pre par godina uz dosta elana govorio o svojoj posvećenosti radu sa decom, o Fudbalskoj akademiji, ali danas ga ta priča iz nepoznatih razloga više ne zanima. Kompletan intervju sa Sašom Ćurčićem možete da pročitate ovde, a koliko njegova ''misija'' da se pomogne Partizanu može da bude uspešna, procenite sami...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re
Monday, 26.01.2015
00:48

Djani, nemoj samo na kraju da nam dovedes nekoga iz Kristal Palasa i Boltona, Vila vec mozda i dolazi u obzir:-D

avatar
Realan
Monday, 26.01.2015
00:59

Verovatno je mislio na sponzore a ne igrace.

avatar
Volt-ai-Re
Monday, 26.01.2015
17:38

Nisam djid'o Hahaha

avatar
Petar Petar
Monday, 26.01.2015
01:41

Doterace nam autobus za gostovanja :)

avatar
Volt-ai-Re
Monday, 26.01.2015
01:27

Mozda jeste, a mozda i nije. Mejbi bejbi Hahaha