Đakerini sigurno ne igra protiv Zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.07.2017.
18:18
Izvor: Sportske.net

Sparta bi do kraja nedelje trebalo da ozvaniči saradnju sa Emanueleom Đakerinijem ali Italijan sigurno neće igrati protiv Zvezde.

Epa/Rungroj Yongrit
Epa/Rungroj Yongrit

Povezane vesti

Praška Sparta pravi ozbiljan tim za nastupajuću sezonu o čemu svedoči i najavljeni transfer Emanuelea Đakerinija u redove ekipe koju sa klupe predvodi Andrea Stramaćoni.

Crvena zvezda će večeras ugostiti Spartu u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope a mnogi su se zapitali da li će Italijan biti spreman za revanš.

Odgovor na to pitanje daće stručni štab koji će proceniti da li je Đakerini spreman i može li da isprati takmičarski ritam, ali je sigurno da povremeni reprezentativac Italije sigurno neće igrati.

Razlog je taj što UEFA ne dozvoljava da se novi igrači licenciraju između dva meča jedne runde takmičenja, pa će tako Đakerini, ukoliko zaista potpiše za Spartu, moći da igra u Evropi samo ukoliko klub iz Praga eliminiše Zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 27.07.2017
19:03

Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore. A sad svi na Marakanu, budimo vetar u ledja pravom srpskom velikanu.

avatar
Di Magia
Thursday, 27.07.2017
18:27

Sra se desilo sa ovim covekom?