'Disciplinci' zaključali "Zmajevo gnezdo"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.05.2017.
19:32
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije Voždovac je kažnjen igranjem dva meča na domaćem terenu bez prisustva navijača.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Članovi Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zasedali su u četvrtak i izrekli četiri kazne klubovima i pojedincima.

Najgore je prošao fudbalski klub Voždovac koji će zbog "rasističkog skandiranja navijača na meču sa Crvenom zvezdom" odigrati dve utakmice na svom terenu pred praznim tribinama.

Kako su "Zmajevi" već odigrali poslednji meč na svom terenu u sezoni na izmaku, kazna će biti prenesena na početak naredne. Voždovac će tako prve dve utakmice naredne sezone na svom terenu igrati pred praznim tribinama!

Crvena zvezda je kažnjena sa 100.000 dinara zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na tribinama tokom meča sa Vojvodinom. Kazne su izrečene treneru ŽFK Obilić Nikoli Jeftiću i štoperu Vojvodine Bogdanu Planiću.

Trener ŽFK Obilić kažnjen je zabranom obavljanja dužnosti do okončanja postupka, dok će Bogdan Planić pauzirati dve utakmice zbog crvenog kartona dobijenog u duelu sa Radničkim iz Niša.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 18.05.2017
20:16

Sve je to lepo, ali gde je odluka za nas? Prosli su sad i ti popodnevni casovi:-)