Dirljiv susret Sikimića i Živkovića: ''Baš me briga za kaznu, samo da ti ozdraviš!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.08.2016.
16:11
Izvor: Beta

Čelnici Crvene zvezde i fudbaler Predrag Sikimić posetili su danas povređenog golmana Novog Pazara Mladena Živkovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Zvezde Predrag Sikimić je u pokušaju da dodje do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povredio ga. Napadač crveno-belih je zbog tog neopreznog starta dobio crveni karton.

Sikimić je u društvu predsednika Zvezde Svetozara Mijailovića i čelnika kluba Mome Gacića posetio Živkovića. Oni su mu poželili brz oporavak i tom prilikom mu je napadač crveno-belih doneo na poklon dres i ikonu.

"Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju - da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao. Veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti. Ovo mi se prvi put desilo u karijeri", rekao je Sikimić povređenom Živkoviću.

Golman Novog Pazara i pored ozbiljne povrede nije izgubio optimizam.

 "Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol",
kazao je Živković.

Sikimić je dodao da će redovno obilaziti Živkovića u bolnici.

"Znamo se još iz vremena dok smo zajedno gurali u Smederevu kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije. Ne zanima me kolika će kazna biti. Neka bude koliko god treba, važno je da ti što pre ozdraviš", rekao je Sikimić.

Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 30.08.2016
19:22

Dirljiv je bio i susret na terenu.

avatar
Nakoto Nagano
Tuesday, 30.08.2016
00:57

Sećam se dobro kad je Sikimić na SOS-u prozivao mladog Milinkovića koji je povredio Bojića iz Čuke; kao u fazonu namerno ga je povredio a sad se izvinjava. Sve to samo zato sto igra za Partizan. Nazalost sad mu se to obilo o glavu, ali na zalost ovog sirotog golmana koji je bas zestoko nastradao.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 29.08.2016
20:27

Licemerno...da si i malo razmišljao preskočio bi pogotovo što tom levom nogom nisi mogao do lopte ni pre nego što je uhvatio a kamo li posle hvatanja.Ne čudi što će te tvoji opravdati a da je neko tako Kahrimana unakazio već bi mu na kuću dolazili i pretili.

avatar
Dragan Ilic_fb
Monday, 29.08.2016
20:24

Gest ljudski, start divljački da ga zatvore i osude. Ali zna se ko se u Srbiji pita za sve i kome je sve dopušteno.

avatar
Darko123456
Monday, 29.08.2016
19:48

Glupo mi je sto se dize ovolika fama oko ovoga. Start preostar jeste , crveni zasluzio jeste , kaznu zasluzio jeste , ljudski se izvinuti , sto je covjek i uradio , ali nema potrebe da ga napadaju , jer po meni nije bilo nikakve namjere da se povrijedi covjek .

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
17:26

Људски Господски Звездашки.

avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Monday, 29.08.2016
21:19

Srpski,ne Zvezdaski!

avatar
pjer
Monday, 29.08.2016
21:35

da prvi put u karijeri jagodicnu kost, dok ruke i noge po vise puta ....

avatar
Monday, 29.08.2016
17:04

MLADENE, želim ti da brzo ozdraviš i staneš na gol. A tebi PREDRAŽE, čestitke za humanost. Obadvojici želim sve najbolje u karijeri i u životu.

avatar
ProudKnight
Monday, 29.08.2016
16:43

Ljudski gest Sikimića. Glupo je uopšte i pomisliti da je namjerno povrijedio golmana Živkovića, kada se zna da su zajedno igrali par sezona za Smederevo, a i sam njegov dolazak i obećanje da će dolaziti u bolnicu dok se Živković ne oporavi, dovoljno govori. Mnogo više sportskog duha i ljudskosti treba biti među svima nama, ponajviše među laicima na društvenim mrežama, koji samo čekaju priliku da se prepucavaju, vrijeđaju itd.

avatar
Tuesday, 30.08.2016
08:20

Dolaziće i obilaziće ga zbog griže savesti. Možemo mi da pričamo šta hoćemo, namerno ga je šutnuo iz aviona se vidi. Sramota za jednog profesionalca. Sad ga šatro ljubi i grli. Mogao si majstore da ga preskočiš, samo da si hteo. Išao si sa namerom samo da ga pecneš, a kad si ga pokidao odmah ljubi te brat. Licemerje.