Despotović se seli u Kazahstan

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.02.2015.
14:22
Izvor: Sportske.net

Napadač aktuelnog šampiona Srbije Đorđe Despotović karijeru će nastaviti u Kazahstanu gde ga čeka šestomesečna pozajmica u ekipi Žetisua.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda uspeo je da ubedi Đorđa Despotovića da je trenutno najbolja opcija za njega da napusti "Marakanu" i šansu potraži u nekom drugom klubu.

Napadač crveno-belih pristao je da narednih šest meseci provede na pozajmici u Kazahstanu a angažman je našao u ekipi Žetisu.

Momak koji je stasao u omladinskoj školi FK Crvena zvezda nije uspeo da se nametne Nenadu Lalatoviću tokom jesenjeg dela sezone i minulog pripremnog perioda pa će od početka marta nastupati za Žetisu u kazahstanskoj ligi.

Đorđe Despotović će u novom klubu imati društvo još jednog Srbina, Marka Đalovića, a u kazahstanskoj ligi nastupa i veliki broj drugih srpskih fudbalera među kojima su Marko Blažić, Miloš Trifunović, Nemanja Maksimović, Žarko Marković, Branislav Trajković, Aleksandar Simčević, Jovan Golić, Nenad Šljivić i Ognjen Krasić.

Centarfor Crvene zvezde postigao je samo jedan prvenstveni gol u jesenjem delu sezone i to u 14. kolu JSL kada je svojim pogotkom doneo Zvezdi tri boda u duelu sa OFK Beogradom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
drzavni projekat ope
Saturday, 21.02.2015
15:26

Zvezdini fudbaleri lako nalaze dobro placene angazmane u vrhunskim ekipama. Nije ni cudo. Oko fudbalera nekadasnjeg evropskog prvaka otimaju se najveci klubovi. Pakistana, Mongolije, Kazahstana,Azejberdzana...