Despotović ostvario dečački san

Autor: Miloš Marković
četvrtak 25.09.2014.
10:28
Izvor: Sportske.net

Postigao je pogodak, proslavio sa 'severom', ostvario san i doneo svom timu prolaz u narednu rundu Kup takmičenja. Despotović je prepun utisaka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je ostvarila minimalnu pobedu nad ekipom čačanskog Borca u okviru Kup utakmice odigrane na Marakani.

Trijumf je crveno-belima doneo Đorđe Despotović, koji je nakon svog gola u 48. minutu instinktivno otrčao do severa. Emocije ne može da opiše.

"Nisam imao plan da otrčim na sever nakon postignutog gola, ali se tako namestilo. Još kao klinac maštao sam o tome i zaista sam presrećan, nema reči kojima bih opisao kako se osećam. Pogodak posvećujem mojoj porodici, oci, majci i bratu koji su uvek bili tu za mene i predstavljali najveću podršku. Žao mi je što debitantski gol za klub koji volim nisam postigao dve ili tri godine ranije, međutim nikada nije kasno."
, rekao je on.

Napadač Crvene zvezde veruje da je njegov tim došao do zaslužene pobede protiv ekipe sa kojom če igrati i u narednom kolu Jelen Super lige.

"Što se utakmice tiče imali smo dosta prilika, ali ni protivnik nije bio bezopasan. Na kraju mislim da smo zasluženo pobedili.", rekao je Despotović.

Kao i navijači kluba, iZvezdin centarfor u nastavku sezone očekuje još golova.

"Vratio sam se iz Belgije gde nisam igrao, i sigurno da mi je trebalo vremena da uđem u formu. Takođe i fizička sprema je uticala da ne pružim najbolje partije. Verujem da ću u nastavku sezone doprineti još više uspesima tima.", zaključio je Despotović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke