Despot se NE vraća u Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.06.2015.
18:43
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović odlučio je da ostane u Žetisuu do kraja godine te da se novom treneru crveno-belih Miodragu Božoviću javi na raport tek nakon prvog dela sezone 2015/2016.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dolazak novog trenera u Crvenu zvezdu neminovno će uticati na svakog pojedinca koji ima važeći ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Miodrag Grof Božović daće svakom od igrača priliku za dokazivanje pa je u tom smislu i Đorđe Despotović označen kao potencijalno rešenje u napadačkoj liniji iako se trenutno nalazi na pozajmici u kazahstanskom Žetisuu.

Prethodnih dana govorilo se da bi Crvena zvezda mogla da zatraži od Žetisua da se Đorđe Despotović vrati na "Marakanu" ali se to sasvim izvesno neće dogoditi.

"Ostaću u Kazahstanu do zime kada mi ističe pozajmica, pa ću se tada javiti novom šefu Božoviću. Najvažnije je da igram, a u Žetisuu imam kontinuitet. Vraćam se u onu, pravu formu, a i golovi su počeli da se nižu" kazao je Despotović za "Sport".

Žetisu se posle 14. takmičarskih kola u kazahstanskoj Premijer ligi nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli ali je Đorđe Despotović sa četiri postignuta gola svetla tačka ekipe.

Bivši napadač Lokerena i Spartaka vratio se u matični klub prethodnog leta ali je nakon polusezone provedene u Crvenoj zvezdi zbog lošeg učinka poslat na pozajmicu.

Miodrag Grof Božović će na početku priprema moći da računa na trojicu napadača, Luku Jovića, Petra Orlandića i Ifeanija Onjila a ukoliko iz AEK-a stigne Makulej Krisantus verovatno će Nigerijac Onjilo ponovo biti otpisan a u takvoj konkurenciji ni Despotović ne bi imao prostora za dokazivanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 06.06.2015
02:38

Уопште нам ниси потребан

avatar
mibo$$$.
Saturday, 06.06.2015
00:29

Ostani u Kazahstanu zbog sebe i zvezde..kad se samo setim ovog i Rakica prosle godine,Lalatovic je dobro i proso..

avatar
jv
Friday, 05.06.2015
19:19

Odlicno. Ne moras doci nikada sto se nas tice. Balvan.

avatar
jc
Friday, 05.06.2015
19:02