Desetkovani "Orlići" porazom okončali prvu fazu kvalifikacija za EP

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.10.2016.
17:06
Izvor: Sportske.net

Kadetska reprezentacija Srbije porazom je okončala učešće na preliminarnom kvalifikacionom turniru za odlazak na Evropsko prvenstvo, ali je kao druga u Grupi 4 osigurala plasman u narednu fazu.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Porazom od selekcije Italije rezultatom 2:0 (0:0) kadetska reprezentacija Srbije završila je u ponedeljak učešće na preliminarnom kvalifikacionom turniru za odlazak na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

"Orlići" su u poslednjem meču nastupili u desetkovanom sastavu, što zbog povreda pojedinih igrača, što zbog suspenzija, dok su Italijani imali ogroman rezultatski imperativ imajući u vidu da su morali da pobede kako bi osigurali plasman u narednu rundu takmičenja.

Pobedu "Azurinima" doneli su Davide Merola i Roberto Bjanku golovima koji su postignuti sredinom drugog poluvremena, pa su Italijani na taj način sa sedam osvojenih bodova obezbedili prvo mesto u Grupi 4 ispred Srbije koja je imala bod manje.

BJR Makedonija je uprkos pobedi nad Albanijom ostala bez plasmana u narednu rundu takmičenja pošto je Srbija morala da savlada Italiju kako bi naše južne komšije kao druge izborile plasman u dalji tok kvalifikacija.

Kadetska selekcija Srbije nastavlja borbu za plasman na Evropsko prvenstvo u Elitnoj rundi kvalifikacija koja je na programu narednog proleća.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke