Deset pojačanja, ali Zvezda NIJE završila prelazni rok!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 28.08.2014.
11:50
Izvor: Sportske.net

Situacija oko licence je rešena, pojačanja su dobila papire, crveno-beli su u novu sezonu ušli sa desetoricom novih imena, ali pojačanjima nije kraj!

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS

Povezane vesti

Da li je rukovodstvo kluba sa Marakane najlepše sačuvalo za kraj?

Nakon obezbeđivanja potpisa desetorice novih fudbalera, u Upravi kluba razmišljaju o novim imenima za predstojeće izazove. Imena su dobro poznata, u pitanju su velike želje crveno-belog kluba, koje bi trebalo da budu šlag na torti i veliko iznenađenje za navijače.

Po uzoru na Nejca Pečnika, već neko vreme se razgovara sa Milošem Ninkovićem, koji uz Aleksandra Lukovića i dalje trenira sa Crvenom zvezdom.

Ova dvojica fudbalera su velika želja trenera Lalatovića, a konačan odgovor ove dvojice fudbalera, koja žele inostrani angažman, trebalo bi da bude poznat u narednih par dana, pre svega do kraja vikenda kada se i zatvara evropska pijaca.

Još jedno ime sa spiska želja je Aleksandar Katai.

Od sedenja na klupi Olimpijakosa svakako da je bolje redovno igranje za Zvezdu, koje ima u planu Nenad Lalatović. Čini se da je i sam fudbaler dao svoj pristanak, te se dogovor sa ovim brzonogim vezistom očekuje u narednim danima.

„Pregovaramo sa Kataijem, nadam se povoljnom ishodu. Od dolaska insistiram da taj igrač dođe, pošto smatram da ima odlične kvalitetei da bi u zvezdi napredovao i dokazao ljudima iz Olimpijakosa da na njega mogu da računaju.“, rekao je za Sport trener Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke