Derbi na "Karađorđu" u večernjem terminu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.08.2014.
12:19
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da će predstojeći duel sa Crvenom zvezdom u okviru trećeg kola JSL biti odigran u večernjem terminu što nimalo neće obradovati pristalice gostujućeg tima.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Derbi meč trećeg kola Jelen Superlige igra se u Novom Sadu gde će domaća Vojvodina ugostiti branioca titule, ekipu Crvene zvezde.

Oba tima odlično su otvorila novu sezonu, upisala po šest bodova na prva dva meča, čime su ispunjeni svi preduslovi za istinski derbi u Novom Sadu.

Organizator predstojeće utakmice, FK Vojvodina, saopštio je da će se meč igrati u večernjem terminu, od 20 časova i 30 minuta!

Utakmica je zakazana za subotu, 23. avgust, a sigurno je da navijači Crvene zvezde neće oduševljeno dočekati vest da se utakmica igra u pomenutom terminu.

Kao i pred duel sa Jagodinom igran na "Marakani", navijači Crvene zvezde koji dolaze iz unutrašnjojsti imaće velikih problema da dođu do Novog Sada i da se potom vrate u sitne sate u svoja rodna mesta.

Dodajmo još da je FK Vojvodina odredio cene ulaznica za zapadnu i istočnu tribinu i da će ulaz na stadion koštati 500, odnosno 400 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke