Derbi izlog - Stižu skauti najvećih evropskih klubova!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.03.2017.
19:45
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Veliki broj sakuta najvećih evropskih klubova najavio je dolazak na 153. "večiti" derbi. Na skeneru mnogi igrači Crvene zvezde i Partizana.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Oduvek je "večiti" derbi postao magnet za skaute najvećih evropskih klubova, pa tako ni predstojeći, 153. neće biti izuzetak.

Mesta u ložama najvećeg srpskog stadiona rezervisali su predstavnici mnogih evropskih klubova, ali se izdvajaju imena onih o kojima fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sanjaju.

Preko pedeset predstavnika raznih evropskih klubova zatražilo je mesta u ložama, a "Večernje Novosti" prenose da su dolazak na "Marakanu" najavili skauti Arsenala, Liverpula, Monaka, Intera, Ajaksa, PSV-a, Seltika, Fiorentine, Šalkea, Zenita, Bazela...

Kada se uzme u obzir ko su igrači koji će u subotu biti u konkurenciji za tim, može se zaključiti da su među onim najinteresantnijima Uroš Đurđević, Filip Manojlović, Nikola Milenković i Srđan Plavšić jer se radi o mladim fudbalerima sa potencijalom.

Ne treba prenebregnuti ni nešto starije strance poput Leonarda, Evertona i Mičela Donalda jer će i njihove partije svakako biti pod budnim okom skauta.

Fudbalerima ostaje da izađu na teren našeg najvećeg stadiona i daju maksimum, a nikada se ne zna u čijoj će se beležnici naći imena onih koji se prikažu u dobrom svetlu.

Utakmica 24. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana na programu je u subotu od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Saturday, 04.03.2017
17:08

Fiorentina, Salke, Zenit i Bazel nisu nikad bili u krugu najvecih evropskih klubova. Ostali nisu u top 5, ali OK, svi imaju ime u Evropi, titule itd.itd.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Saturday, 04.03.2017
14:45

Dosli da gledaju nekoga, otici ce sa sasvim druge u notesima. Najcesce je tako, uvek neko iznenadi, uvek veciti izbaci heroja koji nije bio u prvi plan pre pocetka meca.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 04.03.2017
09:23

Хоће да виде Луку Аџића.

avatar
Navijač Partizana
Friday, 03.03.2017
23:02

Svi su dosli zbog Milenkovica

avatar
JZ4Ever
Friday, 03.03.2017
20:57

Bez da se neko ne uvredi,ali ovi najveci klubovi su tu zbog stopera Partizana o kojem se pise prelepo u inostranstvu.Plavsic,Leonardo i Djurdjevic su interesantni neki dobrim klubovim i tjt.Ovo ostalo je u nekim ozbiljnim godinama ili nema kvalitet da bi bili interesantni ovim velikim ili dobrim klubovima

avatar
Lazar Grobar
Friday, 03.03.2017
22:28

Leonardo i Đuka ne mogu biti prodati za više od 3-4 miliona,nisu oni tako mladi,mislim da je ovo i pravi trenutak za Blekija da napravi karijeru minimum kao Savić.