Derbi izlog – Rajković u prvom planu

Autor: Miloš Marković
utorak 14.04.2015.
11:14
Izvor: Sportske.net

Kako se bliži susret večitih rivala, sve je veći broj klubova koji će na 'večiti derbi' poslati svoje emisare.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

25. kolo Jelen Super lige doneće dugo očekivani večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Praznik fudbala biće i pravi fudbalski izlog, prilika da javnost na delu u direktnom okršaju vidi nešto najbolje što ova zemlja trenutno ima da ponudi.

Kao i svaki put, derbi privlači i veliku međunarodnu pažnju, na stadionu 'Rajko Mitić' će biti prisutan veliki broj skauta i emisara iz raznih evropskih klubova. Kao što običaj nalaže, mladost će i ovoga puta biti u prvom planu, a čini se da se među svim imenima Živkovića, te Jovića, izdvaja ime Predraga Rajkovića.

Kapiten Crvene zvezde je mešavina mladosti i dragocenog iskustva koje je stekao i na međunarodnoj sceni sa Orlićima, zlatni reprezentativac ohrabren trakom koju nosi oko ruke zaista zavređuje svu pažnju.

Mladi, 20-godišnji čuvar mreže Crvene zvezde ubeležen je od strane velikana kakav je Porto, ali i belgijski Briž. Interesovanje je stiglo i iz Nemačke, ali čini se da je Briž najkonkretniji.

Belgijanci su u nekoliko navrata pratili Rajkovića, a zakazali su svoje mesto i na predstojećem derbiju.

Kako javlja 'Sport', Briž sa Rajkovićem želi da reši pitanje prvog golmana za narednih nekoliko sezona, a Crvena zvezda i pored dogovora sa Rajkovićem do juna 2016. godine neće stajati na putu mladom golmanu, naročito ako ponuda bude takva da odgovara crveno-belima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke