Derbi iz fotelje - Svi detalji oko TV prenosa!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.08.2017.
18:23
Izvor: Sportske.net

Samo pola sata nas deli od novog fudbalskog spektakla, verujemo da ništa neće pokvariti ovakvu ocenu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

U poslednjih par dana, interesovanje za utakmice najboljih srpskih fudbala podsetilo je na neka stara dobra vremena.

Evropski uspesi Crvene zvezde i Partizana dogodili su se tik pred 155. prvenstveni okršaj ''večitih rivala'', koji je na programu od 19 časova na Marakani.

Po logici stvari, to bi trebalo da doprinese prelepoj fudbalskoj atmosferi i odličnoj utakmici na našem najvećem stadionu, i hajde da verujemo da će tako zaista i biti. Nema opravdanog razloga da tako ne bude, bez obzira na tenzije koje postoje između dva kluba.

Očekuju se pune tribine na ''Rajku Mitiću'', kao u četvrtak protiv Krasnodara, a za one koji neće moći da prisustvuju ovom događaju, važna informacija je da je TV prenos na ''Areni Sport''.

Utakmica počinje u 19 časova, ali je specijalni program posvećen derbiju počeo u 17:30 časova.

Naravno, na našem sajtu moći ćete da pratite sve najvažnije detalje sa ovog meča, i pre i posle utakmice, naši reporteri će takođe biti na licu mesta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
boris96pfk
Saturday, 26.08.2017
15:02

Svugdje u svijetu se placa gledanje nacionalnog prvenstva. U Italiji npr prenose samo 1 utakmicu sedmicno trece lige i cetvrte lige i prenose kup italije besplatno. Za drugu i prvu ligu se placa i do 30€ mjesecno

avatar
Amar Zornic
Saturday, 26.08.2017
12:09

Prvi put derbi ocekujem sa zadovoljstvom i bez opterecenja ko ce pobediti vec samo sa zeljom za sto boljim fudbalom

avatar
gosfkcz
Saturday, 26.08.2017
11:36

Pre utakmica u evropi sam rekao da ukoliko ispadnemo i jedni i drugi bice 0:0 jer niko nece smeti da rizikuje i derbi jer bi to bilo gg za tim koji izgubi. Sada i jedni i drugi imaju uspeh u evropi iza sebe i ova utakmica nije biti ili ne biti ni za jedne ni za druge (pogotovo sto se bodovi dele) tako da nece biti u grcu i ocekujem 4+ .

avatar
Povratak kralja 56
Saturday, 26.08.2017
11:32

Fudbalski spektakl može da spreči loš teren, a pokvare sudije ili njihov lažni doktor koji želi da otkine glavu našem pravom profesoru. U januaru kad je profesor izvačen iz Evrope dokotor ga je žalio, a sada želi da mu otkine glavu. Jasno je kome smeta uspeh Partizana i ko kvari atmosferu i nakon proslave titule i sada kada je za nas ulazak u LE nešto sasvim normalno dok s druge strane njima niko ne smeta da slave plasman u LE nakon 11 godina kao da su otišli na Mesec.

avatar
LoleRava
Saturday, 26.08.2017
21:40

Mislim da podrzavanje ovog vaseg 'rimskog cara'dovoljno govori o tebi,mada si vec poznat siroj sportskoj masi,a sto se tice proslave nikad ti neces razumeti kako veliki klubovi slave sa stilom,ti ne znas sta je to,vi mozete 70 uzastopnih ulazaka da imate dzaba vam sve,a inace mozda vas upisu na neki pehar kao nas,ali vas za ulazak u grupna takmicenja.Tako da sve ovo sto ti pises je razumljivo.

avatar
Povratak kralja 56
Saturday, 26.08.2017
22:11

To što ja pišem je razumljivo ali to što ti pišeš nije jer bi za nas bila katastrofa da ne uđemo u LE, a za vas je ulazak istorijski uspeh :D Što se tiče odnosa našeg rimskog cara i vašeg poglavice nasilje ne podržavam i bilo bi isto i da je situacija obrnuta.

avatar
Scholes
Saturday, 26.08.2017
11:23

Drzavno prvenstvo na privatnoj televiziji... Citam komentar nekog lika pre nekoliko dana i kaze, pre sam preko najobicnije antene imao desetak kanala, a gledao sam sve, a sad se operateri izdelili i uvek nesto ne mozes da gledas. Najbolje je bilo kada je RTS prenosio Engleze, Ligu sampiona(ali ne samo sredom), F1, Evroligu, Domacu ligu u kosarci, domace prvenstvo u fudbalu, Pink Italijane, B92 Spance i NBA.. Sad se sve podelilo na SK i Arenu, a SBB i Telekom imaju jedno ili drugo, nemaju oba.

avatar
Srba Stamenkovic
Saturday, 26.08.2017
11:27

Telekom je vlasnik Arene, zato je takva situacija.

avatar
NeWave86
Saturday, 26.08.2017
11:58
avatar
Дадоредстар
Saturday, 26.08.2017
11:16

RTS je trebao isto tako prenositi Evropski Derbi ali hajde sada da se raspravljamo??!!Dva tima iz iste države prvenstva ušla u Evropu a državna tv da ih neprenosi mislim da nema logike??!!!

avatar
CELAVI DRVOSECA
Saturday, 26.08.2017
11:15

Danas ce na NIS-ovim pumpama biti deljene karte za Derbi. nnU BG će to biti na pumpi Dejton i pumpi u Čarli Čaplina od 16 časova. nnU NS će karte deliti na pumpi Velika pečurka iza Merkatora od 13 i 30.nnPotrebno je samo sipati bilo koju vrstu goriva u vrednosti 2000 dinara da biste dobili dve karte.