'Derbi dela Lanterna' za Lazovića!?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.01.2015.
22:23
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde Darko Lazović doveden je u vezu sa prelaskom u Italiju a čini se da će oba kluba iz severne italijanske luke pokušati da angažuju brzonogog Čačanina.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda ostaće bez kapitena tokom januarskog prelaznog roka ili na kraju tekuće sezone a samo od želje italijanskih klubova zavisi koji će se od dva scenarija odigrati.

Potvrđeno je da Đenova želi Darka u svojim redovima ali je potpis ugovora i dalje u magli jer ovaj italijanski klub želi kapitena Crvene zvezde nakon što mu istekne ugovor.

Sa druge strane, Đenova nije jedini klub iz istoimenog grada koji prati Lazovića pošto je i Siniša Mihajlović upisao ime krilnog napadača u svoj tefter!

Sampdorija će tokom januarskog prelaznog roka pokušati da angažuje krilnog napadača Udinezea Luisa Murijela a ako se taj transfer izjalovi Miha će krenuti u napad na Lazovića.

Podsećamo da je bivši selektor Srbije verovao u Lazovićeve kvalitete dok je bio na klupi "Orlova" ali je nakon loših partija u dresu Zvezde Čačanin izgubio mesto u reprezentaciji posle čega je doživeo i tešku povredu.

Da li će Sampdorija dobiti "Derbi dela Lanterna" za Darka Lazovića zavisi samo od pomenutog transfera Luisa Murijela koji nije prošao lekarske preglede iako se činilo da je sve spremno da bude promovisan na "Luiđi Ferarisu".

Darku Lazoviću ostalo bi da bira da li želi odmah u kvalitetniji klub ili na kraju sezone u tim koji se nalazi u donjem delu tabele italijanske Serije A. Zvezda će svakako ostati bez zarade, premda bi u slučaju Lazovićevog prelaska u Sampdoriju mogla od obeštećenja da isplati barem deo dugovanja prema igraču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke