Demba Ba: "Partizan mlad i perspektivan, atmosfera sjajna"

Autor: Beta Beta
petak 24.10.2014.
09:41
Izvor: Beta

Fudbaler Bešiktaša Demba Ba rekao je da je srećan zbog pobede nad Partizanom, za koji je kazao da ima neiskusnu, ali perspektivnu ekipu.

Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic
Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

Bešiktaš je u četvrtak ubedljivo pobedio Partizan sa 4:0, u utakmici trećeg kola Grupe C Lige Evropa i tako izbio na prvo mesto na tabeli uz Totenhem.

"Izuzetno smo srećni zbog pobede. Odigrali smo baš dobro i u potpunosti dominirali. Partizan je dobar, mlad tim, nažalost neiskusan, ali izuzetno perspektivan i velika je budućnost pred njim", rekao je Ba novinarima posle utakmice u Beogradu.

"Naš cilj u Ligi Evropa je da se domognemo eliminacione faze, ali ne želimo da srljamo. Ići ćemo polako ka tom cilju", kazao je Ba.

Napadač iz Senegala, strelac drugog gola za Bešiktaš, rekao je da je atmosfera na stadionu u Humskoj bila fantastična.

"Ovo je nešto fantastično, veoma slično kao i kod nas u Turskoj. Zaista je bilo uživanje igrati utakmicu ovde, dati gol",
rekao je Ba.

Vezista turske ekipe Atiba Hačinson je rekao da Bešiktaš odigrao jako dobru utakmicu i da nije dozvolio protivniku bilo šta da uradi.

"Partizan je jako dobar tim, ali ovo je bio naš dan, pa kvalitet protivnika nije mogao da dodje do izražaja. Bila je ovo jako dobra utakmica za nas, kontrolisali smo je od početka do kraja. Imali smo veliki posed lopte i postigli mnogo golova, ali i stvorili mnogo šansi", rekao je Hačinson.

Reprezentativac Kanade je dodao da je atmosfera na stadionu bila "fantastična" i pohvalio je publiku koja je došla da gleda utakmicu po "ovako lošem vremenu".

Bešiktaš i Partizan će se ponovo sastati 6. novembra, u četvrtom kolu Grupe C u Istanbulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke