Demanti - Zvezda nije dogovorila povratak Stojkovića!

Autor: Beta Beta
utorak 06.10.2015.
16:42
Izvor: Beta

Sjajno raspoloženje u Čukaričkom posle pobede nad Partizanom u Humskoj, a današnji razgovor sa novinarima bio je prilika i da se demantuju spekulacije o navodno već dogovorenom transferu Filipa Stojkovića u Crvenu zvezdu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Novi trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović ocenio je danas da je za klub pobeda protiv Partizana od velikog značaja.

"Utakmica je za klub imala ogromnu važnost u momentu kad odlazi trener koji je tri i po godine bio tu. Igrači su karakterom, htenjem, željom, voljom i svojim fudbalskim kvalitetom demonstrirali veliki kvalitet", rekao je Popović za sajt kluba.

Čukarički je juče na stadionu u Humskoj pobedio Partizan sa 1:0 u utakmici 12. kola Super lige Srbije. Ekipu s Banovog brda je na toj utakmici poslednji put sa klupe predvodio Vladan Milojević. Na njegovom mestu, od danas je i zvanično Zoran Popović.

"I pored svih pohvala, ne treba biti previše euforičan. Potrebno je da budemo oprezni u realnoj analizi utakmice, zbog toga što je Partizan igrao bez brojnih standardnih prvotimaca, a uz to nije iskoristio dva jedanesterca. Osvojena su tri boda, to je za klub u ovom trenutku bilo najvažnije. Sve ovo ističem da bismo se što pre vratili treningu i radnoj atmosferi", rekao je Popović.

On je naveo da je ekipa, posle pobede nad Partizanom, dobila dva slobodna dana i da sa treninzima nastavlja u četvrtak.

Popović je dodao i da, u dogovoru sa vlasnikom kluba Draganom Obradovićem i sportskim direktorom Vladanom Matijaševićem, za sada neće biti promena u stručnom štabu.

Sportski direktor Čukaričkog Vladan Matijašević nije krio zadovljstvo zbog pobede nad crno-belima.

"Značajan uspeh i važna tri boda koja ne smeju da zavaraju. Moramo da radimo još jače u narednom periodu. Zahvalio bih se Partizanu na gostoprimstvu, fer i korektnoj borbi na terenu i poželeo sve najbolje kako u nastavku domaćeg prvenstva, tako i u evropksom takmičenju", naveo je on.

Matijašević se osvrnuo i na pojedine medijske spekulacije kako je na zimu dogovoren transfer desnog beka Filipa Stojkovića u Crvenu zvezdu.

"Niko nas iz Crvene zvezde nije kontaktirao u vezi sa Filipom. Tako da nije tačno da je njegov transfer u Zvezdu dogovoren. Ukoliko se nešto konkretno pojavi, kao i do sada, javnost će biti informisana na vreme.

Stojković je bez sumnje jedan od naših najboljih igrača. Ako se pojavi ponuda koja će zadovoljiti sve strane, sigurno da ga nećemo kočiti u odabiru nove sredine za koju verujemo da će ipak biti u inostranstvu",
rekao je Matijašević.

Čukarički u 13. kolu Super lige Srbije igra na svom stadionu protiv Jagodine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke