''Delije'', želite li doživotno mesto na tribinama Marakane?

Autor: Darko Mitrović
subota 19.07.2014.
16:12
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

U odsustvu nekih značajnijih transfera Zvezdinih fudbalera, koji bi koliko-toliko popravili tešku finansijsku situaciju u klubu, na Marakani se razmatraju i neki drugi načini za izlazak iz krize.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od predloga je, kako prenosi redstarbelgrade.info, stigao i iz marketing službe našeg najtrofejnijeg kluba i svakako je zanimljiv, ali je veliko pitanje da li bi na željeni način zaživeo u praksi.

Naime, ideja je da se navijačima Crvene zvezde ponudi doživotni otkup mesta na tribinama Marakane, a cena ove usluge koštala bi ''simboličnih'' 1945 evra, simboličnih jer ova brojka predstavlja godinu osnivanja kluba.

Na taj način, navijači bi pomogli klubu da u relativno kratkom roku dođe do značajnih finansijskih sredstava, pod uslovom da ova ideja izazove veliko interesovanje Zvezdinih pristalica.

Naravno, još uvek je sve ovo samo predlog koji zahteva podrobnu analizu, s obzirom na efekte koje bi mogao da izazove, bilo pozitivne, ili negativne.

A ono što nas interesuje u ovom trenutku jeste odgovor na pitanje da li bi navijači Crvene zvezde bili zainteresovani da otkupe svoje ''doživotno mesto'' na našem najvećem stadionu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke