"Delije" zadovoljne, optimizam pred Spartu (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.07.2017.
21:15
Izvor: Sportske.net

Nakon startnog trijumfa crveno-belih navijači sa nestrpljenjem iščekuju duel sa Spartom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su prva tri boda u novoj sezoni domaćeg šampionata pošto su na domaćem terenu savladali Radnički iz Niša sa ubedljivih 3:0.

Utisak je da crveno-beli u Radničkom nisu imali rivala sa kojim bi mogli da se nadigravaju zbog čega su i navijači mogli da budu zadovoljni prikazanim.

Upisana je ubedljiva pobeda, napravljena dobra uvertira za Spartu iz Praga, a jedino ostaje žal što dvostruki strelac Slavoljub Srnić zbog suspenzije ne može da igra u četvrtak.

Podrazumeva se da će Zvezda morati da odigra na znatno višem nivou protiv Sparte jer je i večeras bilo grešaka koje bi kvalitetniji protivnici mogli da kazne.

Evo kako su navijači prokomentarisali dešavanja sa večerašnje utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Sunday, 23.07.2017
23:43

Od kada to 'Delije' tvituju?

avatar
Grey Wolf
Sunday, 23.07.2017
22:07

Mislim da je ekipa fizički spremnija u odnosu na prethodnu sezonu. Ono što raduje jeste pokrivanje prostora u defanzivi koju smo dobili sa za sada odličnim Jovičićem i stabilnost sa Donaldom. Kanga ima odličan pas izmedju linija protivničke odbrane, mali Adžić je klasa, više uradio za poluvreme nego Mouče, Rikardinjo i Ruiz zajedno. Pešić se odlično kreće, ali se ipak danas obrukao. Frimpong i Andjelkovic nisu za prvi tim, mnogo bespotrebnih faulova su pravili odakle bi ozbiljnija ekipa mogla da pripreti. U svakom slučaju raduje nesebičnost, mislim na Boaćija pre svega, pas igra i ideja je dobra. Sa Rodićem i Babićem, sasvim pristojna ekipa. Naravno, Srnić i Stojković besprekorni, u oba pravca, puno otvaranja u napad, puno pokrivanja pozadi. Ako Adžić odigra celu sezonu, vredeće minimum 10 miliona.

avatar
FOREVER
Sunday, 23.07.2017
22:59

Sve sto sam ja hteo da napisem.Dobro je da neko razmislja ko ja.Bravo.

avatar
Monday, 24.07.2017
10:35

Bravo.....ispravna analiza 100%! Dodao bih samo da smo fizicki spremniji zato sto sad imamo kondicionog trenera a ne kao prosle godine. Sve u svemu fina ekipica!

avatar
FOREVER
Sunday, 23.07.2017
21:24