''Delije'', VAŽNO JE! Pročitajte Zvezdin apel pred duel sa Florijanom!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.06.2017.
10:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Na dan odigravanja prve utakmice u novoj sezoni, Crvena zvezda se oglasila zvaničnim saopštenjem.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Večeras od 20:30 časova Crvena zvezda kreće u još jedan pohod ka plasmanu u Ligu Evrope.

Prvi rival crveno-belima, u meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, biće malteška Florijana, a tokom prepodneva klub iz Ljutice Bogdana uputio je apel svim navijačima koji će večeras biti na tribinama stadiona ''Rajko Mitić'' da se primereno ponašaju, jer će svaki, i najmanji incident biti pod budnim okom evropskih posmatrača.

Zvezdino današnje saopštenje prenosimo u celini.

''Apelujemo na sve koji će doći na stadion da navijaju fer i sportski, ne uskaču na teren pre, za vreme i po završteku utakmice, i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Prilazi, ulazi i same tribine biće snimane pre, za vreme i posle utakmice.

Pozivamo sve navijače da dođu ranije i uđu na stadion, kako bi se izbegle kasnije gužve. Nemojte donositi predmete koji su po Zakonu zabranjeni za unošenje na stadion.

Policija će uoči, za vreme i posle utakmice, sprovoditi rigorozne mere i vršiti kontrolu.

Svi predstavnici medija moraju se legitimisati na ulazu u Medija centar stadiona 'Rajko Mitić', dok fotoreporteri i snimatelji koji će biti na terenu moraju imati marker, a takođe naglašavamo da neće biti pušteni na altetsku stazu bez opreme za snimanje'',
navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke