"Delije" ujedinjene - "Puna podrška Grofu i igračima!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.12.2015.
19:18
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde koji rezultate svog tima komentarišu na "Tviteru" ujedinjeni su u oceni da posle teškog poraza od Borca treneru Grofu Božoviću i igračima treba pružiti maksimalnu podršku.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su najteži poraz na domaćem terenu od kada je popularna "Marakana" ponela ime slavnog Rajka Mitića.

Čačanski Borac eliminisao je crveno-bele u osmini finala Kupa Srbije posle trijumfa rezultatom 5:1 što nije mogao da očekuje ni najveći optimista među navijačima kluba iz grada na Zapadnoj Moravi.

Crveno-beli su već na poluvremenu imali tri gola zaostatka a do kraja je "pukla petarda" što bi u svakoj drugoj situaciji izazvalo ogroman revolt među navijačima kluba iz Ljutice Bogdana.

Pobedama koje su beležili u prethodna tri meseca crveno-beli su izgleda kupili svoje navijače i pribavili dovoljno kredita o čemu svedoči i podrška koju su "Delije" pokazale na samom stadionu ali i na društvenim mrežama.

Navijači Crvene zvezde pozvali su prvotimce da dođu do severne tribine stadiona "Rajko Mitić" gde su im uz pesmu i ovacije pružili podršku, a slična slika primećuje se na "Tviteru".

Sporadični komentari i negativne kritike u velikoj su manjini u odnosu na one u kojima se pruža podrška Miodragu Grofu Božoviću i njegovoj ekipi.













Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 02.12.2015
20:30

Samo jedan primjer kolika je razlika izmedju navijaca malog i velikog kluba

avatar
Volim Partizan
Wednesday, 02.12.2015
20:27

Ako treba ko petarde za novu godina ima kod Rajka Gratis

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 03.12.2015
00:41

Hronicni si smarac.. Rajko brani u Makabi

avatar
Volim Partizan
Thursday, 03.12.2015
14:21

10.12 Partizan - Augsburg