Delije traže osvetu ''Zmajevima'', Donald je ''servira'' u velikom stilu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.09.2017.
17:49
Izvor: Sportske.net

Tri dana posle velike borve sa BATE Borisovim u Ligi Evrope, Crvena zvezda danas gostuje Voždovcu u 10. kolu Superlige. I posle prvih 45 minuta igre vodi sa 1:0.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle nezanimljivog uvodnog dela utakmice, beležimo Krstičićev odličan udarac swa dvadesetak metara  u 16. minutu.

Dva minuta kasnije, velika prilika za crveno-bele. Milić je centrirao u kazneni prostor, stvorila sec velike gužva, Rodić je na kraju šutirao, ali nije bio precizan i domaći su se nekako odbranili.

Usledio je period zatišja, a onda u 38. minutu odličan udarac Kange, zamalo neprecizan, lopta je otišla pored stative gola domaćih.

Ipak, Zvezda je pojačala ritam, dva minuta kasnije iznudila slobodan udarac, koji je maestralno izveo Mičel Donald, još efektnije nego u Ivanjici prošlog vikenda.

Bio je to neodbranjih udarac u gornji desni ugao, lopta je okrznula prečku i ušla u mrežu, a golman Voždovca Zoran Popović je paradom samo ulepšao ovaj gol - 0:1.

--

--

-- -- --
--
-- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Sunday, 17.09.2017
17:55

Nikad necu zaboraviti pred onaj derbi koji je zvezda dobila 3-1 ognjenovic kaze da je Donald glavni igrac tima i da sjajno drzi sredinu terena a na to Iliev odgovara meni on uopste ne deluje toliko vazno u igri Zvezde xaxaxaxa

avatar
Amar Zornic
Sunday, 17.09.2017
17:53