''Delije'' traže odgovor(n)e, imaju razumevanja za Đurovskog...

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.05.2017.
18:16
Izvor: Sportske.net

Današnja igra Crvene zvezde bila je najslabija ovog proleća, što možda i ne čudi imajući u vidu najnovije potrese u klubu izazvane porazom od Voždovca i ostavkom Miodraga Božovića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Popularni ''Grof'' je na rastanku od Zvezde poručio da je ostavku podneo kako bi u ekipi izazvao ''pozitivni stres'' pred finiš sezone, ali danas je na terenu viđena samo apatija kada su Zvezdini igrači u pitanju.

Očigledno je, još se nisu oporavili od šokova u proteklih nekoliko dana, a moraju i ekspresno da se naviknu i na zahteve novog trenera Boška Đurovskog.

Kako su igrali, na kraju mogu da budu i zadovoljni sa današnjih 1:2 na Marakani protiv Čukaričkog, a navijačima Crvene zvezde ostaje nada da će Boško Đurovski u narednim danima uspeti da učini ono zbog čega je i doveden - da u kratkom vremenskom periodu preporodi ekipu.

Naravno, današnje reakcije Zvezdinih pristalica se svode na razočaranje, ali i nadu u pomenuti rasplet. Novom treneru za sada uglavnom ništa ne zameraju, a ima onih koji se pitaju i da li su Terzić i Božović pravi krivci za trenutno stanje, ili je najveći problem među igračima na terenu..



-- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 10.05.2017
09:41

Nisam ni ja bas zadovoljan Bozovicem, nije puno toga uradio, ali otisao je zbog jednog poraza. Trebalo je da ostane do kraja sezone i pokusa da ostvari sve pobjede do kraja, pa sta bude. Bojim se da bi ovako mogli da se posteno izbrukamo do kraja. Ne moze Djurovski da preporodi onakvu odbranu, tu price nema.

avatar
carbone
Wednesday, 10.05.2017
07:57

Ovaj tim je prosle godine ostavio sve za sobom sa 30 bodova razlike..Nije kriv Grof , niti ce bilo koji drugi trener moci da usadi u glavu fudbalerima da treba da ginu za grb kada ne dobijaju plate a gospoda iz uprave puse tompuse i u svaki transfer se ugradjuju...Ovoj Zvezdi puno fali Katai jer bez kreatora tim nema igru..Kanga je odlican igrac ali preplacen za pare koje zaradjuje...U ovom timu bi ostavio Le Taleka,Kangu,Boacea i Srnica..sve ostalo je za zamenu...Zvezda je titulu izgubila na suplju odbranu i problem u glavama....Svima bi dao da pogledaju mec omladinaca Zvezda Macva i da vide kakav atomski fudbal se igra a prvotimci kao babe...Nazalost ovakvom igrom Zvezda ne zasluzuje ni petu poziciju...Ndam se da ce ocistiti kadar i naci pravo resenje za ubuduce.Srecno

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 09.05.2017
18:43

Zamislite da nas ovaj tim prestavlja u Ligi Sampiona !?

avatar
BODJA
Wednesday, 10.05.2017
00:13
avatar
BODJA
Tuesday, 09.05.2017
18:37

Lepa igra Crvene Zvezde. Sad samo Partizan da prodje u finale pa da vas pocistimo opet kao u derbiju i da mislim da cete izgubiti i u Lucanima :D

avatar
sasha mufc
Tuesday, 09.05.2017
18:32

Pokusajte sa Grofe izvini...

avatar
Tuesday, 09.05.2017
18:28

Bolje da ste bar pošteno odigrali ovaj revanš i preostali 3-4 utakmice u sezoni pa nebitno, možda biste ispali, možda prošli, možda bi bili penali ali da se ovako brukate gde je pomoćnik bukvalno poništio regularan gol Čukaričkom, a kad je trebalo da bude 0:3 Donald je 20-ak minuta pre kraja zaslužio očigledan i čist crveni karton za koji se ne dobijaju ni samo dve utakmice ali sudije nisu smele da dozvole neizvesnost. Koliko god da su igrači pristrasni i očekuju da ih sudije poguraju ovakva otvorena krađa izaziva sramotu kod igrača, jasno im stavlja do znanja da su nemoćni, ubija samopouzdanje i sa znanjem da se borili ili ne oni prolaze dalje, a sve to ih uništava, a samim tim i klub.

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 10.05.2017
00:11

Kao i kradja u derbiju kad nije iskljucio Leonarda a on posle dao gol.

avatar
Wednesday, 10.05.2017
21:29

Pokušaj krađe, pošto nije uspeo, Partizan je ipak pobedio, a nisu isključeni i: Frimpong, Kanga, Le Talek i Boaći. Ne bi ostalo 1:3, ne bi ni rekord bio daleko.