Delije, spremite se - ''Tri Zvezdaša za tri boda''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.11.2014.
12:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Na ulasku u finiš jesenjeg dela sezone, kada su crveno-beli ponovo u igri za osvajanje prvog mesta, u Ljutice Bogdana su odlučili da još jednom akcijom povećaju posetu na Marakani u predstojećim mečevima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Jedan od možda i ključnih mečeva u borbi za jesenju titulu Zvezda igra narednog vikenda. U subotu na Marakanu stiže Čukarički, biće to derbi 12. kola Superlige, pa u Zvezdi ističu važnost velike podrške sa tribina, koju očekuju od svojih ''Delija''.

Primetno je da je u poslednjim mečevima odigranim na Marakani poseta opala u odnosu na prethodni period, pa crveno-beli žele da se što više navijača ponovo vrati na tribine Marakane i podrži ekipu Nenada Lalatovića u finišu jesenje sezone.

U tom cilju, klub je pokrenuo i novu akciju pod nazivom ''Tri Zvezdaša za tri boda''.

Šta ona podrazumeva?

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, svaki vlasnik sezonske karte, za bilo koju tribinu, sa sobom može povesti još dve osobe koje će na stadion, odnosno na tu tribinu, ući besplatno.

U Zvezdi takođe podsećaju da je forma ekipe u usponu, ali da je takođe veoma važno da igrači imaju veliku pomoć ''huka sa tribine''.

Na potezu su ''Delije''...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke