Delije, ovo ste želeli da čujete! Ali, da li samo on odlučuje?

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.08.2016.
13:14
Izvor: Beta

Da se samo on pita, nikakve dileme ne bi bilo. Ovo je želja najboljeg strelca Crvene zvezde, klub je na potezu da mu tu želju i ispuni.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Portugalski fudbaler Ugo Vijeira rekao je danas mu je želja da ostane u beogradskoj Crvenoj zvezdi i dodao da ga raduje što je u usponu forme.

"Poslednjih meseci se dosta priča o mom odlasku, a svi znaju da najviše želim da ostanem u Crvenoj zvezdi. Glavom sam sto posto ovde, želim da pomognem ekipi.

Pred nama su mnogo važne utakmice i voleo bih da doprinesem i ostavim još veći trag u ovom klubu. Atmosfera koju navijači ovde prave ne može da se doživi nigde u svetu i zato ne verujem da ću tražiti novi klub",
rekao je Vijeira za klupski sajt.

Crvena zvezda je juče na stadionu "Rajko Mitić" pobedila Voždovac sa 3:0 u četvrtom kolu Super lige Srbije, a Vijeira je bio dvostruki strelac.

"To su bila dva važna gola kako za mene, tako i za celu ekipu. Znače mi zato što su dopreneli cilju koji je uvek isti - da osvojimo tri boda. Tek je početak prvenstva, ali važno nam je što smo se izdvojili na prvom mestu na tabeli.

Verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu pružati sve bolju igru i da će biti još dosta atraktivnih poteza i golova za naše navijače. Sada razmišljam samo o narednoj prepreci, utakmici u Nišu, kao i svi moji saigrači",
kazao je Vijeira.

Zvezda posle četvrtog kola zauzima prvo mesto sa 10 bodova u Super ligi Srbije, jednim više od drugoplasiranog Metalca.

Crveno-beli će u nedelju gostovati Radničkom u Nišu u petom kolu prvenstva Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Дача85
Thursday, 11.08.2016
22:38

Vieirin ostanak zavisi od ucinka sa Sasuolom,to se zna.nAko Zvezda udje u Ligu Evrope ostaje,produzuje ugovor,jer Zvezda nece rizikovati da sledeceg leta ode za dzabe.nUkoliko ispadnemo od Sasuola 100% odlazi iz Zvezde...

avatar
poljskikupanjac
Thursday, 11.08.2016
19:14

odlican igrac nije statican krece se ulazi u sansu takvog necemo naci

avatar
Mario Žile Stajić
Thursday, 11.08.2016
17:35

Treba njega prodati dok ima zainteresovanih da ga kupe . Nikada on neće vrijediti više nego sada . Hvala mu za prošlu sezonu u ovoj jadnoj ligi ali za evropske utakmice on nije kao ni ostali koji su došli kao navodna pojačanja . Prodati ga dok išta vrijedi .

avatar
Archie
Thursday, 11.08.2016
16:04

Isto je pričao i Oumaru zimus kada je rekao da će ostati kako bi pobedio Zvezdu, a čim je stigla ponuda iz Kine 'moram da obezbedim porodicu'. Isto će biti i sa Vijeirom čim mu neko ponudi 2,3 puta više novca, pogotovo ako Zvezda ispane iz LE.

avatar
Carina
Thursday, 11.08.2016
16:00

Ako udjemo u grupu nekom ludom srecom i nadljudskim naporom igraca, onda ga treba ostaviti da mu otekne cena, ako ne, prodati ga i pokrpiti sta god moze da se uzme.

avatar
Paul George
Thursday, 11.08.2016
14:01

Znaci nijedan od klubova koji ga zele nije ponudio vise od onoga sto ima u Zvezdi.Tako da je ova njegova zelja za ostanak normalna onda,jer je nase prvenstvo lakse od ostalih plus mozda bude igrao LE.

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 11.08.2016
13:52

Izjava da se kupe navijaci, a oticice cim nadje adekvatan ugovor, jer ovde ne moze da zaradi.

avatar
Kladionicar
Thursday, 11.08.2016
13:26

Pa onda produzi ugovor.. Nerviraju me ove prazne price.

avatar
Mangus
Thursday, 11.08.2016
13:25

Onda mu ponuditi novi ugovor i to je to. Zna znanje, igra opet ok, samo. Je. Taj ugovor problem. Ako nece, prodati ga, bolje nego da ode za dz