"Delije" ogorčene - "Teren oranje, trener sujetan, igrači matori..." (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.10.2016.
17:12
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde očito se nisu nadali da će ekipa "prosuti" bodove u Subotici o čemu svedoče i burne reakcije na društvenim mrežama nakon remija Spartaka i šampiona Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su (1:1) sa Spartakom u okviru 13. kola domaćeg šampionata, a navijači očito ne mogu da budu zadovoljni nakon remija.

Najviše komentara na društvenim mrežama tiče se očajnog terena na kojem je odigrana utakmica u Subotici, ali ništa manje "Delije" ne štede Miodraga Božovića i fudbalere.

Očigledno je da se deo navijača ne slaže sa potezima koje vuče trener Božović, a kada izostane rezultat prvi su na udaru igrači poput Aleksandra Lukovića, Dušana Anđelkovića i Predraga Sikimića.

Bez želje da ulazimo u to koliko su navijači Crvene zvezde u pravu kada pomenute igrače nazivaju "penzionerima" i "ispušenim muštiklama", prenosimo vam rekacije sa "Tvitera" koje su se pojavile posle remija u Subotici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GlasRazuma
Saturday, 22.10.2016
23:38

Odavno ja ovde pisem da mi nemamo trenera i da je to veliki problem a vi mi lupate minuse. Ali ,veliki demagog i prevarant Grof ce na krajunipak pokazati da sam ja sve vreme bio upravu. Zvezda igra katastrofalno loše,mozda cak losijeni od vremena Aleksandra Jankovica,koji,da ne gresim dušu nije ni imao neku ekipu. Danas u Subotici sedim na zapadu,gledm i ne verujem. Spartak,ekipa ispod svakog kriterijuma....ekipa koja ne zna gde tera. Zvezda....tesko je naci prvu reč !!!! Nemamo trenera,nemamo igru,nemamo želju.....pojedinci igraju iz smo Grofu poznatih razloga....odnosno,oni ne igraju,oni su tu samo da bi nas bilo 11. Petkovic standardno loš,Andjelkovic neupotrebljiv,Sikimic potpuno nekoristan,Ruiz ne zna gde udara.....Sad nam je kriv,teren,sudija,Tole,UEFA..... Ne mogu da razumem sam sebe zasto i dalje trosim novac da bi isao da gledam Grofa i njegov putujuci cirkus.

avatar
Leka
Saturday, 22.10.2016
21:19

Teren los,zvezda jos losija. Kakva je to igra? Sa ovakvom igrom tesko cemo titulu uzeti.

avatar
sashki
Saturday, 22.10.2016
18:41

Grof je izgubio kompas. Sta izigrava kog djavola? Zasto mu na klupi sede igraci koji su prosle sezoni bili nosioci ekipe? On posle godinu ipo dana jos traga za prvih 11. Ja ruznije igre ne videh godinama. Sta rade ti igraci na treningu. Jel samo pucaju dugacke lopte na krilo ili nekad igraju i po sredini terena? Pa nastavi li ovako nama ce partizan da uvali 3 komada na marakani. Jel gleda on neke druge timove u evropi kako igraju. Garantujem da sad uzme i igra fifu sa istom taktikom kakvom igra zvezda da nebi pobedio niti jednu utakmicu. Pa i kako ce kad golove samo dajemo u slucaju da protivnik pogresi.