''Delije'' oduševile Frimponga protiv Pazara, šta će tek da kaže posle derbija?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.02.2017.
09:36
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novi štoper Crvene zvezde Abraham Frimpong upisao je u subotu svoj zvanični debi u ekipi crveno-belih. Obeležen je pobedom nad Novom Pazarom, a atmosfera na Marakani ga je posebno oduševila.

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde na najbolji način su započeli prolećni deo sezone, a osim pobede nad Novim Pazarom (2:0), navijače crveno-belih raduje činjenica da ekipa Miodraga Božovića nije dozvolila rivalu nijedan ozbiljan pokušaj ka svom golu.

To praktično znači da je i novi Zvezdin stub odbrane Abraham Frimpong dobro obavio posao na debiju pred ''Delijama''.

Ipak, njegov najjači utisak posle meča jeste atmosfera koju su priredili navijači Zvezde.

''Odlično sam se osećao na terenu, zadovoljan sam načinom na koji smo odigrali prvu partiju pred našim navijačima. Ova utakmica se umnogome razlikuje od ostalih koje sam igrao u Superligi Srbije, atmosfera je bila fenomenalna i oduševljen sam što je toliko navijača došlo da nas podrži'', istakao je Frimpong.

On dalje otkriva i da je još u tunelu osetio kakva ga atmosfera očekuje na terenu, pa s obzirom da tribine nisu bile ni približno popunjene kao što će biti u derbiju 4. marta, pitanje je kako će se Frimpong tada izboriti sa pritiskom, koji je, kako je sam priznao, osetio i ovog puta.

''Kada sam tek izašao iz tunela i video kakva je atmosfera moram da priznam da sam osetio mali pritisak i pomislio u sebi da će ovo biti teško. Ipak, čim je počela utakmica sve je bilo u redu, navikao sam se i bio sam fokusiran samo na igru.

Znao sam da ljudi mnogo očekuju od mene i rekao sam sebi pred početak meča da moram da odigram najbolje što umem i to sam i uradio. Pokazao sam da nisam bez razloga dobio mesto u timu. Za nas u odbrani najbolji kompliment i pokazatelj da smo svoj posao odradili dobro jeste činjenica da Novi Pazar nijednom nije šutirao na naš gol''
, objašnjava Frimpong.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 20.02.2017
18:06

Фримпонг је одиграо одлично утакмицу и чак боље него што сам од њега очекивао. Браво мајсторе само тако настави.