Delije ne traže izgovore, znaju gde su slabosti, očekuju veliki letnji remont

Autor: Darko Mitrović
subota 27.05.2017.
20:09
Izvor: Sportske.net

Iako su videli napredak u odnosu na prethodne derbije, navijači Crvene zvezde ne mogu da budu zadovoljni epilogom finala Kupa.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Zvezda nije uspela ove sezone da dođe do utešnog trofeja, nedelju dana posle izgubljene trke za titulu.

Crveno-beli su se hrabro suprotstavili crno-belima u Humskoj, ali posle dva prvenstvena Partizan je dobio i ovaj duel u borbi za trofej Kupa - 1:0.

U prilogu su pšrve reakcije navijača Zvezde, ali i situacija iz samog finiša meča, kada je Milijaš imao priliku da izslobodnog udarca donese izjednačenje Zvezdi i produžetke.

-- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
10:09

* (ni)jedan penal tj. jedan ili nijedan

avatar
Old_school
Saturday, 27.05.2017
20:37

Sad se tek vidi koliko nas je Grof unistio. 70-ti minut a Ristic i Petkovic se gledaju, ne mogu da potrce nazad. Kad genije nije imao kondicionog trenera. A o odbrani, zaista nemam reci. Sve u svemu, za nijansu bolje nego do sada, ali sa ovoliko polovnjaka i sporih igraca ni Gvardiola ne bi nista postigao. Znaci, Terzic, pa za njim jedno 70% ekipe. I najpre naci trenera pa tek onda dovoditi igrace.

avatar
Vidicnemanja
Saturday, 27.05.2017
21:03

Statistika kaze da je u prvo poluvreme bilo 5:1 odnos suteva u gol u korist Partizana.Zvezda je igrala bez zavrsnice.Pri kraju je bila opasna jer je Partizan zamenio tri bitna igraca i time drasticno smanjio efikasnost u napadu.Dok je terzic igraci ce se dovoditi kao na traci boli njega uvo za zvezdu

avatar
Saturday, 27.05.2017
21:39

Jbt. Ladno nismo imali kondicionog!?Potrazicu po netu ali ne verujem da ima i jedan klub u prvoj ligi bilo koje zemlje da nema kondicionog trenera....Grof budala....

avatar
KianyRiws
Saturday, 27.05.2017
20:20

Odigrali smo odlicno ovu utakmicu,samo nismo imali srece;jednostavno nije htela u gol.Da smo ovako igrali i ostale utakmice,prvenstvo ne bi bilo problem osvojiti,bila bi to setnja i nista drugo.Partizanov golman je igrac utakmice i to govori sve.Djurovskog ostaviti svakako.U novu sezonu uci bez Terzica.

avatar
paok
Saturday, 27.05.2017
21:46

Jeste bili bolji nego zadnji put ali ne zaboravi pre nego je Stevanovic ista odbranio Leonardo je promasio 3-4 veloka zicera. Da je nesto uslo tada ne bi Stevanovic ni imao posla jer bi sve bilo gotovo odavno.

avatar
Peron
Saturday, 27.05.2017
22:11

A nase 5 stopostotne to ne vidis samo vi civajre djurovskog i posed lopte a mi ce dajemo golove..