"Delije" mogu da odahnu, Grujić se vraća za derbi

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.04.2016.
10:13
Izvor: Sportske.net

Ohrabrujuće vesti stižu sa stadiona "Rajko Mitić" po pitanju zdravstvenog stanja Marka Grujića koji se oporavio od povrede i trebalo bi da bude spreman za "večiti derbi".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nakon serije od 24 vezane pobede Crvena zvezda je u domaćem šampionatu upisala dva remija na poslednje tri utakmice što nikako nije dobar pokazatelj uoči 151. "večitog derbija" koji se igra za vikend.

Kao jedan od razloga za nešto slabije igre izabranika Miodraga Božovića navodi se to što Grof već neko vreme ne može da računa na povređenog Marka Grujića koji je imao problema sa leđima.

Srpski reprezentativac propustio je pet prvenstvenih utakmica, a nije nastupio ni za nacionalni tim iako ga je selektor Radovan Ćurčić vodio na turneju po severoistočnoj Evropi.

Uoči 151. "večitog derbija" sa stadiona "Rajko Mitić" stižu ohrabrujuće vesti jer bi Marko Grujić trebalo da bude spreman za duel sa Partizanom.

"Marko je trenirao sa ekipom. Oseća se dobro i pauza mu je prijala da sanira problem. Konačnu odluku hoće li igrati od starta doneće narednih dana trener Božović, a svakako da je želja da Grujić bude adut u okršaju sa komšijama" rekao je sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

Crvena zvezda ulazi u završni deo sezone sa 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan koji će u subotu ugostiti na našem najvećem stadionu.

Do kraja šampionata ostalo je da se odigra sedam kola u plej-ofu i plej-autu pred koje su pobedeljeni bodovi osvojeni u preliminarnom delu takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos90
Tuesday, 12.04.2016
16:27

Pustite klince da igraju, nek osete derbi kada nema ogroman znacaj?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 12.04.2016
15:25

Dobro je što će protiv partizana igrati Grujić jer je taličan za Zvezdu. Sa njim u timu Zvezda nije izgubila ni jednu utakmicu, a ako se ne varam čini mi se da je sa njim u timu Zvezda nizala samo pobede.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Tuesday, 12.04.2016
11:27

Kahriman-Petkovic-Pavicevic-Lukovic-Ibanez-Donald-Grujic-Katai-Plavsic-Srnic-VieiranZnam da nece biti ovako i da ce Le talek igrati u prvoj,ali tako sredina ne funkcionise kako treba,ova postava je idealna

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 12.04.2016
15:29

Ako Grujo i Donald budu igrali zadnje vezne partizan nema šta da traži na Marakani jer njih dvojica u paru kidaju.

avatar
MozdaRealan
Tuesday, 12.04.2016
23:24

Ја би само Ле Талека ставио умјесто Павичевића на штопера јер мислим да и то може одиграти боље од свих.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Tuesday, 12.04.2016
17:11

Zato i kazem,le talek je vrh ali nam ne treba sad ova sredina bi bila vrh