"Delije" mogu da odahnu, Boaći odradio trening!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.03.2017.
13:11
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Nakon zabrinjavajućih informacija koje su u utorak ujutru stigle sa "Marakane", navijači Crvene zvezde ipak mogu da odahnu.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Navijače fudbalskog kluba Crvena zvezda zabrinula je vest da Ričmond Boaći nije mogao da odradi trening u utorak, ali danas sa "Marakane" stižu mnogo bolje vesti.

Momak koji je ove zime stigao u najtrofejniji srpski klub i već počeo da opravdava epitet velikog pojačanja odradio je u sredu jutarnji trening sa ostatkom ekipe, prenosi portal "Mondo".

Napadač je bio na raspolaganju treneru Miodragu Božoviću koji je počeo sa uigravanjem tima za "večiti" derbi, pa se očekuje da Ričmond Boaći bude u startnoj postavi za duel sa Partizanom.

Ukoliko ne bude nekih neočekivanih kadrovskih problema, Miodrag Božović će u subotu na teren izvesti identičan tim kao u prva dva prolećna susreta. To znači da će nastupiti Manojlović, Petković, Anđelković, Luković, Frimpong, Le Talek, Donald, Plavšić, Ruiz, Kanga i Boaće.

Ričmond Boaći je jučerašnji trening propustio zbog prehlade, ali je medicinska služba brzo reagovala i dovela napadača u poziciju da paralelno sa oporavkom obavlja pripreme za subotnju utakmicu.

Crvena zvezda će u subotu od 18 časova ugostiti Partizan u okviru 24. kola Superlige, što će biti 153. međusobni okršaj "večitih" u domaćem prvenstvu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 01.03.2017
19:41

Jao šta će ih na Marakani snaći sever će da grmi, Boaći, Boaći........

avatar
Dado35
Wednesday, 01.03.2017
20:33

4.3 pripravi stihove 😂😂😂

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 01.03.2017
14:47

Нема потребе да одахнемо јер за њих је довољан и Сикимић или Павков.

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 01.03.2017
18:22

a za vas moze i jevtovic da bude dovoljan eto toliko koliko ste jaki

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 01.03.2017
18:24

bitno je da tebi niko ne dirigira sta treba da radis i kada da se kacim na svoj drugi nalog pa onda da krivis druge koji te znaju dugo vremena da oni to isto rade tuzno i zalosno ponasanje ali sta drugo mozes ocekivati od covapa ka' ti

avatar
zvezdasrbija
Wednesday, 01.03.2017
14:20

Nesto imam osjećaj da ce srnic poceti prije ruiza ali nzm zasto valjda zbog toga sto je zvezdino dete i MOZDA ga je grof odmarao prve dve utakmice