"Delije" kupio posvećenošću i golovima, da li je ubedio i Grofa?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.08.2016.
11:13
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije mogao bi da ostane bez prvog napadača do kraja letnjeg prelaznog roka, ali Miodrag Božović neće morati da brine jer Petar Orlandić pruža sve bolje partije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju su savladali Novi Pazar u okviru 7. kola Superlige Srbije, a utakmica je praktično rešena kada je Petar Orlandić iskoristio kiks Jovice Vasilića i duplirao prednost gostiju.

Bio je to treći gol crnogorskog fudbalera u novoj sezoni a ukupno dvanaesti od sredine maja i duela Crvene zvezde i Radnika odigranog u okviru 6. kola plej-ofa domaće Superlige.

"Druga utakmica za redom na kojoj postižem pogodak, ne mogu da ne budem zadovoljan. Raduje me ovako efikasna igra u domaćem prvenstvu. Nadam se da će ekipa nastaviti u tom ritmu, a i da ću ja nastaviti tamo gde sam stao još prošle sezone" rekao je Zvezdin napadač nakon jučerašnjeg meča.

Petar Orlandić nije imao previše prilika za dokazivanje pa mu se mora odati priznanje na tome što je svaku šansu u poslednja četiri meseca koristio na najbolji mogući način.

Od sredine maja Orlandić je postigao 12 golova na osam odigranih utakmica, od čega je polovinu dao na takmičarskim mečevima uz podsećanje da je u pomenutom periodu imao dosta problema sa povredama.

Navijači su u prethodnom periodu sve više uz Crnogorca koji ih je zadobio svojom posvećenošću, pa u slučaju transfera Huga Vieire trener crveno-belih zna na koga može da računa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Monday, 29.08.2016
15:33

Samo napred kralju

avatar
MikiTheLegend
Monday, 29.08.2016
13:05

Nije on zamena za Vijeiru, skroz su drugi tipovi igraca.

avatar
delije niksic
Monday, 29.08.2016
12:54

Orlandinja ne treba prodati, kao ni Vijeru po mom mišljenju. Katai mora da ide, što je loše ali nadam se da će otići Mouče i La Talec.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
11:27

Дечко нема ниво за Звезду. Продати га што пре ако је то могуће.

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Monday, 29.08.2016
13:25

A na kom je to nivou zvezda, zar vam samaranje bugara,poljaka i jedva prolazak islandjana nije otvorio oci...

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Wednesday, 31.08.2016
01:24

Da sa kim ste igrali prvo kolo kvalifikacija pa ispali...islandjani cini mi se....a partizan od poljakaaaa...tugaaaa

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
17:32

Пажљиво сам прочитао твој коментар али стварно ништа нисам разумео. Не знам о каквим Пољацима и Исланђанина причаш па ти на то не могу одговорити.

avatar
NJRBOB
Monday, 29.08.2016
14:51

Druze,ali uvek pogadja metu... Nacrta se gde treba... Imamo i Ilica a i mladog Joveljica... Pre bih prodao Vieiru jer nije igrac kakav je inace bio...