"Delije", još malo pa nestalo!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.09.2017.
12:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da karata za utakmicu sa BATE Borisovim još uvek ima ali da bi navijači trebalo da požure sa kupovinom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Veliko interesovanje vlada za premijeru crveno-belih u grupnoj fazi Lige Evrope što potvrđuje i podatak da se paketi ulaznica i pojedinačne karte odlično prodaju.

Sa stadiona "Rajko Mitić" stiže informacija da je severna tribina za duel sa BATE Borisovim skoro rasprodata ali da karata i dalje ima u prodaji.

"Zbog velikog broja poziva klubu obaveštavamo naše navijače da karata za ostale tribine još ima. Paketi karata se polako bliže kraju, ali zato ima pojedinačnih ulaznica za meč sa BATE Borisovim", navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Blagajne na stadionu "Rajko Mitić" otvorene su svakog dana od 11 do 19 časova, a na dan utakmice preostale karte će se prodavati do 21 čas.

Crvena zvezda u četvrtak dočekuje BATE Borisov u okviru 1. kola Grupe H Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Tuesday, 12.09.2017
14:53

Ne verujem da će biti pun stadion, BATE je dobra ekipa, ali nije veliko ime. Mislim da su jači od Kelna, ali Keln će bolje ispuniti Marakanu jer dolazi iz atraktivne lige.

avatar
mmmm
Tuesday, 12.09.2017
15:59

Ma bice sigurno ako ne bude prodato ranije, bice prodato toga dana . Sem toga pretpostavljam i da je pusteno u prodaju bar 5000 karata vise od kapaciteta, za sever i jug

avatar
Moemilo
Tuesday, 12.09.2017
18:23

Sa Kelnom će biti lakše..

avatar
Tuesday, 12.09.2017
12:29

nadam se da su sredili travnjak da se ne pojave krticnjaci na njemu