''Delije'', hoćete li iskoristiti ovu priliku?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.02.2017.
10:41
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nedelju dana pred nastavak sezone, Crvena zvezda danas obradovala navijače!

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su tokom priprema pokazali da su potpuno spremni za nastavak sezone i predstojeći ''večiti derbi''.

Božovićev tim lako postiže golove, dodatno je pojačan u odnosu na jesen i navijači crveno-belih mogu sa optimizmom da iščekuju prestojeće prvenstvene utakmice.

A kako bi ih bilo još više na tribinama, Crvena zvezda je danas otkrila novu pogodnost za sve svoje pristalice.

Zvezda, naime, od sutra pušta u prodaju polusezonske karte za prolećni deo sezone, a one će važiti i za ostatak ligaškog dela, kao i za plej-of.

Cene polusezonskih karata su sledeće:

Sever - 1000 rsd;
Istok - 2000 rsd;
Zapad - 3000 rsd;

Zvezda takođe saopštava da će se prodaja polusezonskih karata vršiti u servisu za članstvo na stadionu, kao i u Red Star šopovima (stadion ''Rajko Mitić'', odnosno u ulici Kralja Milana 23).

Pravo na kupovinu polusezonske karte imaju svi aktivni članovi kluba koji nisu iskoristili svoje pravo na sezonsku propusnicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcelo kralj
Sunday, 12.02.2017
18:46

Idemo do trece zvezdice

avatar
i.sarajevo
Sunday, 12.02.2017
16:17

bravo zvezdo,,,a g.bankrotu kad nesto spominjes podji od pocetka pa kome milo kome mrsko bilo,,,prvi nas klub,,gdje postoje dokazi,,ugasilo je jsd bambi plus proleter,,,nebrukajte se vratite milione lkudima da proleter kao stari klub opet funkcionise

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 12.02.2017
12:37

Браћо Звездаши сви на Маракану да бодримо нашу Звезду и сигурно ће да играју много боље пред најбољим навијачима у региони а можда у свету.

avatar
Sunday, 12.02.2017
12:26

Različiti aršininGASE SE SITNI, NAJVEĆI DUŽNICI OSTAJUnnDok je FK Donji Srem zbog dugova morao da se ugasi, a njegovom nasledniku plene klima-uređaje, fotelje i stolice, najveći dužnici srpskog fudbala Partizan i Crvena zvezda nesmetano kupuju igrače, baškare se na skupim pripremama u inostranstvu, gde se čelnici kluba čašćavaju šampanjcem. Crno-beli iz Humske trenutno duguju oko 15 miliona evra, mada ima onih koji tvrde da je taj dug između 20 i 25 miliona, dok Crvena zvezda na ime raznih potraživanja mora da uplati između 30 i 35 miliona evra. I tako je već godinama.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 12.02.2017
12:43

Partizanov dug je 150 miliona evra, a zvezda je upravo presla u plus i sada ima 3 miliona evra na raspolaganju na svom racunu. Mi takodje imamo i cak pedeset (neki kazu i sezdeset) i pet hipoteka kojima smo opteretili Zemunelo.