''Delije'', ''Grobari'', i svi ostali - Hoćete li bodriti ''Orlove'' protiv Albanije?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.10.2014.
11:57
Izvor: Sportske.net

Bliži se start našeg nacionalnog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a prvi meč pred domaćom publikom naši ''Orlovi'' će odigrati 14. oktobra na ''podmlađenom'' stadionu u Humskoj.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Biće to druga utakmica naše reprezentacije u predstojećim kvalifikacijama za EURO 2016, pošto će prvu odigrati u gostima, 11. oktobra protiv Jermenije.

Na svom zvaničnom sajtu FSS je objavio i cene karata za duel sa Albancima u Humskoj, njihove cene možete da vidite OVDE, a prodaja je već počela u ponedeljak.

S obzirom da je naša selekcija favorit u tom duelu, pobeda će biti imperativ, ali imajući u vidu da su Albanci na startu već iznenadili Portugal i slavili sa 1-0, jasno je da Bane Ivanović i drugovi neće imati lak posao.

Zato će našem timu biti potreban i veliki ''vetar u leđa'' sa tribina, koji, složićete se, nisu baš imali u nedavnom duelu protiv Francuske na istom mestu.

Najnoviji sukob na relaciji Crvena zvezda - Tomislav Karadžić nikako ne ide u prilog tome, ali se nadamo da će bar tog dana sve nesuglasice biti zaboravljene i da će navijači Zvezde i Partizana i ostalih klubova ostaviti po strani klupske borbe i prepucavanja, da će napuniti tribine stadiona u Humskoj i jedinstveno podržati naše ''Orlove'' u ovom veoma važnom susretu.

Hoće li to tako i biti...?






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke