"Delije" čeka specijalno iznenađenje pred duel sa Spartakom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.03.2017.
14:26
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je navijače da će za prijateljsku utakmicu sa Spartakom u prodaju biti puštena posebna serija artikla.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Manje od deset dana ostalo je do prijateljske utakmice fudbalera Crvene zvezde i Spartaka koja će, organizator se nada, biti odigrana pred punim tribinama.

Biće to "revanš" utakmica dva kluba jer je Crvena zvezda početkom septembra 2014. godine gostovala Spartaku na otvaranju velelepnog stadiona "Atkritije Arena".

Povodom predstojećeg susreta na našem najvećem stadionu beogradski crveno-beli su pripremili specijalne artikle koji će se naći u prodaji od 20. marta.

Među artiklima koji će se naći u prodaji nalazi se i specijalni šal sa nazivima dva kluba, a podrazumeva se da je isti izrađen u crvenoj i beloj boji.

Pored specijalnih šalova navijači će moći da kupe majice ali i nekoliko drugih artikala pripremljenih posebno za ovu utakmicu.

Crvena zvezda Spartak
Foto: crvenazvezdafk.com

Grupa navijača iz Moskve već se nalazi u Beogradu, a očekuje se da do naredne subote u srpsku prestonicu stigne 10.000 navijača Spartaka.

Prijateljski duel Crvene zvezde i Spartaka na programu je 25. marta. Sve informacije vezane za prodaju karata možete pronači klikom OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Friday, 17.03.2017
21:56

Делије у мају чекају две титуле.

avatar
Volem Vosu
Thursday, 16.03.2017
17:38

Hoce biti pun stadion kao protiv Olimpijakosa?