"Delije", bliceve na gotovs!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.03.2015.
14:24
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo je akciju u kojoj će autor najbolje fotografije sa meča 20. kola JSL poneti nagradu ali i uspomenu sa "Marakane".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nastavlja borbu za odbranu trofeja duelom sa kruševačkim Napretkom u okviru 20. kola Jelen Superlige.

Posle tri vezane pobede Crvena zvezda ima četiri boda zaostatka za vodećim Partizanom a imajući u vidu da crno-beli u nedelju gostuju ekipi Čukaričkog u Ljutice Bogdana se nadaju da bi pomenuta razlika moga da bude dodatno umanjena.

Preduslov za tako nešto biće trijumf Crvene zvezde protiv neugodne ekipe Napretka a dobro je poznato da se do pobede lakše stiže uz podršku navijača.

Vremenski uslovi za odigravanje fudbalske utakmice su sjajni pa navijači nemaju izgovor da ne dođu na "Marakanu" i podrže voljeni klub.

Ukoliko pokažu vernost, dođu na stadion "Rajko Mitić" i fotografiju sa utakmice "tvitnu" koristeći haštag #czvnap, navijači će se naći u prilici da budu nagrađeni.

Crvena zvezda je na svom zvaničnom "Tviter" profilu saopštila da će najbolja fotografija biti nagrađena pa ostaje da vidimo ko će biti najkreativniji.

Utakmica Crvena zvezda - Napredak počinje u 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke