''Delije'', a štednja struje?

Autor: Darko Mitrović
subota 28.11.2015.
18:24
Izvor: Sportske.net

Za neuobičajeno slabu posetu na našem najvećem stadionu navijači Crvene zvezde su velikim transparentom na današnjoj utakmici sa Voždovcem okrivili onoga ko je odlučio da se meč igra u matine terminu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekipa Miodraga Božovića ne prestaje da ruši svoje rivale u domaćoj Superligi i nezadrživo grabi ka osvajanju titule, ali je u poslednje vreme poseta na ''Rajku Mitiću'' znatno slabija nego što je to bila u uvodnom delu sezone.

Svesni su toga i navijači Zvezde, koji međutim, smatraju da krivicu za sve praznije tribine snisi  - neko drugi.

''Kada će Zvezdaši iz unutrašnjosti doći na stadion? Šta rade Zvezdaši u ovo vreme? Gde su to mudre glave smislile da utakmicu u podne stave? Fudbal se igra zbog publike'', pisalo je danas na velikom transparentu na našem najvećem stadionu.

S tim u vezi, podsetićemo da je početkom ovog meseca Zvezdi bila isključena električna energija zbog nagomilanih dugova, ali je problem premošćen novim reprogramom sa Elektrodistribucijom.

Tada se tim povodom oglasio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji je predložio da u cilju uštede električne energije, ali i boljih uslova za gledaoce (jer je temperatura u zimskom periodu još niža u večernjim časovima), Zvezda do zimske pauze svoje mečeve kao domaćin igra u dnevnom terminu. 

Za meč protiv Metalca na Marakani taj predlog nije bio prihvaćen, ali ovog puta, očigledno, jeste.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gosfkcz
Saturday, 28.11.2015
20:50

Ko je hteo da dojde dosao je. Smeta im uprava iz drugih razloga pa od svega prave problem. Pa lakse je nekome iz untrasnjosti (govorim iz licnog iskustva) da dodje za utakmicu u 13h nego onu u 19 ili 20 h jer posle utakmice nema autobusa (vise puta sam morao da odem pre kraja da bih stigao na poslednji autobus).

avatar
Saturday, 28.11.2015
22:15

da si boljji sa Bogdanovim stigao bi ...

avatar
Liverpool_Zvezda
Monday, 30.11.2015
18:35

Šteta što nije dobar sa tobom, čuo sam da si bio na El Klasiku, a i da ti je Klop poslao karte za meč Siti-Liverpul, samo nisi mogao doći jer se satnica poklapala sa El Klasikom.