''Delijama'' dosadila Superliga, čekaju Ligu šampiona?

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2015.
13:52
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Posle sve slabije posete navijača Crvene zvezde na Marakani ove jeseni, ovo je jedan od utisaka člana Zvezdine zlatne generacije iz Barija, Miodraga Belodedića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Iako je u Superligi Zvezdina serija pobeda iz kola u kolo sve duža, poseta na Marakani je sve slabija.

Mnoge to veoma čudi, imajući u vidu da je proteklih sezona, kada Zvezda nije ni izbliza imala ovako dobre rezultate, naš najveći stadion bio odlično popunjen.

Na tu temu je za ''Alo'' govorio Miodrag Belodedić, šampion Evrope sa Crvenom zvezdom  iz 1991. godine.

On smatra da je, u najkraćem, Zvezdinim navijačima dosta domaćih utakmica i da će Marakana ponovo biti puna, kad Zvezda izađe u Evropu.

''Pratim Zvezdu i mnogo sam srećan što joj dobro ide u prvenstvu. S druge strane, verujem da i čelnici s Marakane veruju kao i ja da je problem što je navijačima dosadila Superliga, pogotovo sada kada nema neizvesnosti'', objašnjava Belodedić.

Ovo navodi na zaključak da su ''Delije'' prilično uverene u osvajanje titule ove sezone, jer Zvezda ima ogromnu prednost na tabeli.

''Morala bi konačno da se dogodi ta Evropa, pa da navijači budu na stadionima u velikom broju kao nekada. Pokazali su da im klub znači kada je bilo problema, dolazili su na stadione, ali sada su spokojni jer je skoro pa izvesno da titula ide u Ljutice Bogdana'', zaključio je Belodedić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke